Neler Yeni

ingilizcem nasıl aksanım faln

Banxtre

80+ Gold
En İyi Cevap
21
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,046
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
E-Ticaret
Başarılı valla hocam
Tıp hazırlık sınıfındayım millet böyle konuşamıyor dersi almasına rağmen .

Edit:Hoca da gerçekten çok sağlam konu açması soruları vs sarıyor yani şuan hala dinliyorum hoca çok başarılı geldi b2 olan bana

whiterose

80+ Bronze
Başarılı valla hocam
Tıp hazırlık sınıfındayım millet böyle konuşamıyor dersi almasına rağmen .

Edit:Hoca da gerçekten çok sağlam konu açması soruları vs sarıyor yani şuan hala dinliyorum hoca çok başarılı geldi b2 olan bana
evet hoca gerçekten iyiydi normalde çok muhabbet sarmıyor ama bu hocayla muhabbet güzel ilerledi

Banxtre

80+ Gold
En İyi Cevap
21
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,046
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
E-Ticaret
evet hoca gerçekten iyiydi normalde çok muhabbet sarmıyor ama bu hocayla muhabbet güzel ilerledi
Normalde sarmaz da birisinin muhabbeti, hem senin muhabbetin hem de hocanın muhabbeti sardı hala dinliyorum gerçekten güzel aksanın şehirleri söylemen dışında birisi senin Türk olduğunu anlayamaz bu aksan ile .

whiterose

80+ Bronze
cambly fiyatı ne kadar ve verdikleri hizmetler neler konuyla alakası olucak ama
fiyatları baya yüksek ben vpn ile girip 15 dakika kodlarını kullanıyorum :D normalde haftalık 2 gün 15 dk derse aylık 220 tl gibi bir fiyat ödüyorsunuz ben bedavaya haftada 3-4 gün yapıyorum xd

whiterose

80+ Bronze
siz nasıl öğreniyonuz ingilizceyi aga vallaha helal olsun benim arkadaş ta oyun ve film lerden öğrenmiş
kanka ben çocukluktan beri ingilizceyle iç içeyim ya öğrenmek için yıllarca içinde olman gerekiyo ders çalışarak falan olcak iş değil ben hayatımda 1 tane ingilizce kitabı açmadım ders olarak

VitoScaletta

80+ Gold
kanka ben çocukluktan beri ingilizceyle iç içeyim ya öğrenmek için yıllarca içinde olman gerekiyo ders çalışarak falan olcak iş değil ben hayatımda 1 tane ingilizce kitabı açmadım ders olarak
öyle diyince yıkıldım bi tık youtube dan veya udemy den ders satın alarak ingilizce öğrenmeyi düşünüyordum ben benim babam da ingilizce biliyor nasıl öğrendin baba dedim kitapları çok fazla okudum ezber yaptım çok fazla çalıştım öğrendim dedi 2 türlü öğreniliyor galiba ama siz daha şanslısınız

whiterose

80+ Bronze
öyle diyince yıkıldım bi tık youtube dan veya udemy den ders satın alarak ingilizce öğrenmeyi düşünüyordum ben benim babam da ingilizce biliyor nasıl öğrendin baba dedim kitapları çok fazla okudum ezber yaptım çok fazla çalıştım öğrendim dedi 2 türlü öğreniliyor galiba ama siz daha şanslısınız
hiç yıkılma bu arada üzerine düşersen çok rahat öğrenirsin. ama ben ders çalışarak öğrenmedim tabii öyle öğrenen de vardır tamamen senin nasıl tercih ettiğine bağlı

VitoScaletta

80+ Gold
hiç yıkılma bu arada üzerine düşersen çok rahat öğrenirsin. ama ben ders çalışarak öğrenmedim tabii öyle öğrenen de vardır tamamen senin nasıl tercih ettiğine bağlı
ben youtube udemy veya kitaplardan öğrenicem 10.sınıfım 2 yıl var üniye kadar güzel bi alt yapı oluşturmam lazım

Top Bottom