Neler Yeni

ingilizcem nasıl aksanım faln

whiterose

80+ Bronze

COMANDANTE

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,282
İsim
Muhammed Talha Kuruçimen
Yaşınızı bilmiyorum ama gayet anlaşılabilir ve akıcı konuşuyorsunuz. Zaten bir dilde akıcı konuşmaktan sonra aksan geliyor. Aksan uğraştırıcı ama meyvesi güzel oluyor kolay gelsin.

whiterose

80+ Bronze
Yaşınızı bilmiyorum ama gayet anlaşılabilir ve akıcı konuşuyorsunuz. Zaten bir dilde akıcı konuşmaktan sonra aksan geliyor. Aksan uğraştırıcı ama meyvesi güzel oluyor kolay gelsin.
teşekkürler yaşım 21

COMANDANTE

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,282
İsim
Muhammed Talha Kuruçimen
teşekkürler yaşım 21
Bende 16 yaşındayım kendi başıma öğrenmeye çalışıyorum 1 yıldır. Kelime ezberim baya var ama gramerim iyi olmadığından düzgün cümleler kuramıyorum. O yüzden gramer işini nasıl hallettiniz ? Kitap falan önerisine açığım.

whiterose

80+ Bronze
Bende 16 yaşındayım kendi başıma öğrenmeye çalışıyorum 1 yıldır. Kelime ezberim baya var ama gramerim iyi olmadığından düzgün cümleler kuramıyorum. O yüzden gramer işini nasıl hallettiniz ? Kitap falan önerisine açığım.
gramer olarak dediğim gibi hiç ders vs. çalışmadım. şöyle bi şey var ki dili öğrenince gramer otomatik olarak oturuyor. neyin yanlış neyin doğru olduğunu anlayabiliyorsun. sadece üni sınavı senemde ingilizce çalışmıştım onun dışında çalışmadım

COMANDANTE

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,282
İsim
Muhammed Talha Kuruçimen
gramer olarak dediğim gibi hiç ders vs. çalışmadım. şöyle bi şey var ki dili öğrenince gramer otomatik olarak oturuyor. neyin yanlış neyin doğru olduğunu anlayabiliyorsun. sadece üni sınavı senemde ingilizce çalışmıştım onun dışında çalışmadım
İnternette baktığımda videolara ana dili ingilizce olanlar kalıp ezberlenmesini önermişti gramer yerine. Mesela bir günde ne çok kullanılan soru kalıpları onların cevapları gibi. Dürüst olmak gerekirse ezberlemek gözüme biraz zor geldi ondan gramer öğrensem çözer miyim diye düşünüyorum bu aralar.

Azexxes

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,909
İsim
Okan Aslantaș
mr robottan bulmuştum ama aynı zamanda annemin adının ingilizcesi :D o yüzden her yerde kullanıyorum
2. Sezonu yeni bitirdim sence 4. Sezona kadar izliyim mi bazi yerleri sıkıcı ondan

whiterose

80+ Bronze
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,046,169
Üyeler
165,938
Son üye
cihandemiir
Top Bottom