Bende o diziden oldugunu tahmin etmistim anlamli olmusmr robottan bulmuştum ama aynı zamanda annemin adının ingilizcesi o yüzden her yerde kullanıyorum
Bende 16 yaşındayım kendi başıma öğrenmeye çalışıyorum 1 yıldır. Kelime ezberim baya var ama gramerim iyi olmadığından düzgün cümleler kuramıyorum. O yüzden gramer işini nasıl hallettiniz ? Kitap falan önerisine açığım.teşekkürler yaşım 21
gramer olarak dediğim gibi hiç ders vs. çalışmadım. şöyle bi şey var ki dili öğrenince gramer otomatik olarak oturuyor. neyin yanlış neyin doğru olduğunu anlayabiliyorsun. sadece üni sınavı senemde ingilizce çalışmıştım onun dışında çalışmadımBende 16 yaşındayım kendi başıma öğrenmeye çalışıyorum 1 yıldır. Kelime ezberim baya var ama gramerim iyi olmadığından düzgün cümleler kuramıyorum. O yüzden gramer işini nasıl hallettiniz ? Kitap falan önerisine açığım.
İnternette baktığımda videolara ana dili ingilizce olanlar kalıp ezberlenmesini önermişti gramer yerine. Mesela bir günde ne çok kullanılan soru kalıpları onların cevapları gibi. Dürüst olmak gerekirse ezberlemek gözüme biraz zor geldi ondan gramer öğrensem çözer miyim diye düşünüyorum bu aralar.gramer olarak dediğim gibi hiç ders vs. çalışmadım. şöyle bi şey var ki dili öğrenince gramer otomatik olarak oturuyor. neyin yanlış neyin doğru olduğunu anlayabiliyorsun. sadece üni sınavı senemde ingilizce çalışmıştım onun dışında çalışmadım
2. Sezonu yeni bitirdim sence 4. Sezona kadar izliyim mi bazi yerleri sıkıcı ondanmr robottan bulmuştum ama aynı zamanda annemin adının ingilizcesi o yüzden her yerde kullanıyorum