Genelde her şehirde olur oxford kurs merkezleri varTOEFL ya da EILTS sınavlarına girmek istiyorum ama inglizcem yetersiz A1-A2 civarında C1 seviyesinde cıkartmak istiyorum 5-6 ay da basarabilir miyim nasıl bir yol izlemeliyim tavsiyeleriniz neler
teşekkürler yetişmeme ihtimali var mıYoutube da Haluk tatar hoca var tavsiye ederim.
kurs merkezlerine gitmeyi son çare olarak düşünüyorum 6 ay gibi bir sürede evde kendi çalısmam ile halledemez miyimGenelde her şehirde olur oxford kurs merkezleri var
Tavsiye ederim
Benim çok işime yaramıştı 6 ayda iyi bir süre gibi
bu adam ingilizce eğitimi mi veriyorYoutube da Haluk tatar hoca var tavsiye ederim.
kaç ay lazım C1 için5-6 ayda temelden C1 olmak imkansız. en az B1 veya B1+ olursunuz.
bu arada sana bi tavsiyem olucak ne kadar yükselirsen yüksel kelime haznen gelişmeden bir anlamı olmuyor yazarak iyi bir seviyede olursun ama konuşarak değil sana 2 uygulama tavsiye edicem birisi tandem orada çok ilerledim ben diğeri de kelime haznesi için duolingo onun dışında ise ben eğitim seti olarak udemy den satın alıp kurs almıştım ama her zaman canlı biriyle gündelik sohbet daha iyidirTOEFL ya da EILTS sınavlarına girmek istiyorum ama inglizcem yetersiz A1-A2 civarında C1 seviyesinde cıkartmak istiyorum 5-6 ay da basarabilir miyim nasıl bir yol izlemeliyim tavsiyeleriniz neler
nereden baksan en az 1.5 yıl üzerinde sağlam durman lazım c1 seviyesinde olmak zordur şu an mesela biz türkçede bile c1 seviyesindeyizkaç ay lazım C1 için
Bence buna net bir cevap verilemez ama disiplinli bir çalışmayla 1 yıla yakın bir sürede iyi bir seviyeye gelirsiniz.kaç ay lazım C1 için
c1 akademik seviye hocam gerçekçi olalım en iyi ihtimalle b2 olursunuz eğer sıfırsanız ytden anlayacağınızı sanmam kursa gidin ama biraz bile biliyorsanız yt den ilerleyinkaç ay lazım C1 için
dediğim gibi amacım toefl den 85-87 almak onun içinde C1 seviyesi lazımmış onun için düzenli bir şekilde suana kelime calısıyorum nasıl bir yol izleyeceğimi bilmediğim içinbu arada sana bi tavsiyem olucak ne kadar yükselirsen yüksel kelime haznen gelişmeden bir anlamı olmuyor yazarak iyi bir seviyede olursun ama konuşarak değil sana 2 uygulama tavsiye edicem birisi tandem orada çok ilerledim ben diğeri de kelime haznesi için duolingo onun dışında ise ben eğitim seti olarak udemy den satın alıp kurs almıştım ama her zaman canlı biriyle gündelik sohbet daha iyidir
Mesaj otomatik birleştirildi:
nereden baksan en az 1.5 yıl üzerinde sağlam durman lazım c1 seviyesinde olmak zordur şu an mesela biz türkçede bile c1 seviyesindeyiz![]()
yani ortalama 1 ila 2 yıl arası benim bu seviyelere cıkmamNerden baksan kaldıgın ı felan hesab edersek 1.5 yıldan fazla say her kur benim kursunda 2 2.5 ay sürüyor
Hazırlık okuyorum kardeşim tavsiyem kitap okuman bol bol telafuzunj bilmediklerine bakarsın oxforddan inanılmaz bir etkisi var her konudaTOEFL ya da EILTS sınavlarına girmek istiyorum ama inglizcem yetersiz A1-A2 civarında C1 seviyesinde cıkartmak istiyorum 5-6 ay da basarabilir miyim nasıl bir yol izlemeliyim tavsiyeleriniz neler