Neler Yeni

İngilizceyi A1'den C1'e Nasıl Geliştirebilirim?

altannn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
altann kk
TOEFL ya da EILTS sınavlarına girmek istiyorum ama inglizcem yetersiz A1-A2 civarında C1 seviyesinde cıkartmak istiyorum 5-6 ay da basarabilir miyim nasıl bir yol izlemeliyim tavsiyeleriniz neler

Can801

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Can
Youtube da Haluk tatar hoca var tavsiye ederim.

Ensar1453

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
355
İsim
EnsarTelli
TOEFL ya da EILTS sınavlarına girmek istiyorum ama inglizcem yetersiz A1-A2 civarında C1 seviyesinde cıkartmak istiyorum 5-6 ay da basarabilir miyim nasıl bir yol izlemeliyim tavsiyeleriniz neler
Genelde her şehirde olur oxford kurs merkezleri var
Tavsiye ederim
Benim çok işime yaramıştı 6 ayda iyi bir süre gibi

altannn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
altann kk
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Youtube da Haluk tatar hoca var tavsiye ederim.
teşekkürler yetişmeme ihtimali var mı
Mesaj otomatik birleştirildi:

Genelde her şehirde olur oxford kurs merkezleri var
Tavsiye ederim
Benim çok işime yaramıştı 6 ayda iyi bir süre gibi
kurs merkezlerine gitmeyi son çare olarak düşünüyorum 6 ay gibi bir sürede evde kendi çalısmam ile halledemez miyim

Rhavenix

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
643
İsim
PichHasso
bu arada sana bi tavsiyem olucak ne kadar yükselirsen yüksel kelime haznen gelişmeden bir anlamı olmuyor yazarak iyi bir seviyede olursun ama konuşarak değil sana 2 uygulama tavsiye edicem birisi tandem orada çok ilerledim ben diğeri de kelime haznesi için duolingo onun dışında ise ben eğitim seti olarak udemy den satın alıp kurs almıştım ama her zaman canlı biriyle gündelik sohbet daha iyidir

kaç ay lazım C1 için
nereden baksan en az 1.5 yıl üzerinde sağlam durman lazım c1 seviyesinde olmak zordur şu an mesela biz türkçede bile c1 seviyesindeyiz :D

GPiro

80+ Platinum
Nerden baksan kaldıgın ı felan hesab edersek 1.5 yıldan fazla say her kur benim kursunda 2 2.5 ay sürüyor

altannn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
altann kk
bu arada sana bi tavsiyem olucak ne kadar yükselirsen yüksel kelime haznen gelişmeden bir anlamı olmuyor yazarak iyi bir seviyede olursun ama konuşarak değil sana 2 uygulama tavsiye edicem birisi tandem orada çok ilerledim ben diğeri de kelime haznesi için duolingo onun dışında ise ben eğitim seti olarak udemy den satın alıp kurs almıştım ama her zaman canlı biriyle gündelik sohbet daha iyidir

nereden baksan en az 1.5 yıl üzerinde sağlam durman lazım c1 seviyesinde olmak zordur şu an mesela biz türkçede bile c1 seviyesindeyiz :D
dediğim gibi amacım toefl den 85-87 almak onun içinde C1 seviyesi lazımmış onun için düzenli bir şekilde suana kelime calısıyorum nasıl bir yol izleyeceğimi bilmediğim için

Nerden baksan kaldıgın ı felan hesab edersek 1.5 yıldan fazla say her kur benim kursunda 2 2.5 ay sürüyor
yani ortalama 1 ila 2 yıl arası benim bu seviyelere cıkmam

Erdox

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
393
İsim
Erdoğan Aktaş
Hazırlık okuyorum kardeşim tavsiyem kitap okuman bol bol telafuzunj bilmediklerine bakarsın oxforddan inanılmaz bir etkisi var her konuda

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,081,234
Üyeler
171,896
Son üye
Suheyl_06
Top Bottom