Neler Yeni

İngilizceyi nasıl öğrenebilirim?

Vaga

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Emirhan
Merhaba arkadaşlar, bir ön lisans programında okuyorum. Ortak zorunlu İngilizce dersim var. Bu dersi geçmek ve İngilizce'nin her zaman işe yaradığı için bu dili öğrenmek istiyorum. İngilizceyi nasıl öğrenebilirim?

tekino

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
322
İsim
Tekin Ayber
Pratikle en kolay şekilde öğreniliyor, eğer oturduğun şehirde belediye kursları varsa git bence, mesela İstanbul'da İSMEK kursları var ve çok güzeller...

Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Mustafa Kerem Korkmaz
Merhaba arkadaşlar, bir ön lisans programında okuyorum. Ortak zorunlu İngilizce dersim var. Bu dersi geçmek ve İngilizce'nin her zaman işe yaradığı için bu dili öğrenmek istiyorum. İngilizceyi nasıl öğrenebilirim?
Translate hep telefonunda bi sayfada açık durucak aklına bi kelime geldikçe duydukça aratacaksın.Merak ettiklerine bakacaksın internetten deyimlere söyleyişlere vs.Ana dili ingilizce olanların çektikleri dizileri filmleri izleyeceksin aşina olacaksın duyduklarını araştırıcaksın.

Vaga

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Emirhan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Pratikle en kolay şekilde öğreniliyor, eğer oturduğun şehirde belediye kursları varsa git bence, mesela İstanbul'da İSMEK kursları var ve çok güzeller...
onlara daha bakmadım benim yazılı sınavda yapmam lazım konuşma olarak değil öncelik olarak.

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,040
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_

Bu oynatma listesini dikkatli ve özenli bir şekilde bitirmeni öneririm. B2+ seviyesine ulaşabilirsin.

tekino

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
322
İsim
Tekin Ayber
onlara daha bakmadım benim yazılı sınavda yapmam lazım konuşma olarak değil öncelik olarak.
Kursta yani İsmek de hem gramer hem konuşma yönünden eğitim çok iyi, ikisi bir olunca daha da pekiştirici olur. Sınav için değil de kalıcı öğrenmek için bire bir...

Vaga

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Emirhan
Translate hep telefonunda bi sayfada açık durucak aklına bi kelime geldikçe duydukça aratacaksın.Merak ettiklerine bakacaksın internetten deyimlere söyleyişlere vs.Ana dili ingilizce olanların çektikleri dizileri filmleri izleyeceksin aşina olacaksın duyduklarını araştırıcaksın.
Şu an altyazılı dizi ve film izliyorum. İngilizcem sıfır seviyesinde. Nereden başlamalıyım? Hocam, YouTube'dan bir kaynak öneriniz var mı?

Filozof Balina

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
202
İsim
Erdem
Bu sana bağlı kesin bir şey söyleyemem. Bazısı dizi/film izleyerek, oyun oynayarak, kursa giderek öğreniyor burada önemli olan senin öğrenme şeklin. Ben bunu anlayana kadar çok zaman geçmişti mesela ben kursa giderek öğrenemiyorum. Ben mesela pratik yaparak öğrenebiliyorum karşımda gerçekten yabancı biri olacak bunu yurt dışına çıktığım zaman anlamıştım. İlla çıkmana gerekte yok yabancılarla konuşabildiğin uygulamalarda var.

Vaga

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Emirhan

Arda Fisher

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
362
İsim
Mustafa Arda BALIKÇI
Hocam ben ingilizcemi sadece oyunlardan öğrendim oyunlara ilgin varsa ingilizce oynamaya özen göster özellikle Minecraft sayesinde kelime dağarcığım çok gelişti küçük yaştan şuan yabancı dostlarimla 1/2 saatlik sohbet ediyorum ingilizce olarak

Vaga

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Emirhan
Bu sana bağlı kesin bir şey söyleyemem. Bazısı dizi/film izleyerek, oyun oynayarak, kursa giderek öğreniyor burada önemli olan senin öğrenme şeklin. Ben bunu anlayana kadar çok zaman geçmişti mesela ben kursa giderek öğrenemiyorum. Ben mesela pratik yaparak öğrenebiliyorum karşımda gerçekten yabancı biri olacak bunu yurt dışına çıktığım zaman anlamıştım. İlla çıkmana gerekte yok yabancılarla konuşabildiğin uygulamalarda var.
evet haklısınız hangi uygulamaları önerirsiniz ?

Filozof Balina

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
202
İsim
Erdem
  • Beğen
Reaksiyonlar: Vaga

Vaga

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Emirhan
Hocam ben ingilizcemi sadece oyunlardan öğrendim oyunlara ilgin varsa ingilizce oynamaya özen göster özellikle Minecraft sayesinde kelime dağarcığım çok gelişti küçük yaştan şuan yabancı dostlarimla 1/2 saatlik sohbet ediyorum ingilizce olarak
oyunları hep altyazılı oynuyorum anlamadığım için hikaye geçip gidiyor mc de şuan oynamıyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,389
Üyeler
163,488
Son üye
tyiklhmni987
Top Bottom