Translate hep telefonunda bi sayfada açık durucak aklına bi kelime geldikçe duydukça aratacaksın.Merak ettiklerine bakacaksın internetten deyimlere söyleyişlere vs.Ana dili ingilizce olanların çektikleri dizileri filmleri izleyeceksin aşina olacaksın duyduklarını araştırıcaksın.Merhaba arkadaşlar, bir ön lisans programında okuyorum. Ortak zorunlu İngilizce dersim var. Bu dersi geçmek ve İngilizce'nin her zaman işe yaradığı için bu dili öğrenmek istiyorum. İngilizceyi nasıl öğrenebilirim?
onlara daha bakmadım benim yazılı sınavda yapmam lazım konuşma olarak değil öncelik olarak.Pratikle en kolay şekilde öğreniliyor, eğer oturduğun şehirde belediye kursları varsa git bence, mesela İstanbul'da İSMEK kursları var ve çok güzeller...
Kursta yani İsmek de hem gramer hem konuşma yönünden eğitim çok iyi, ikisi bir olunca daha da pekiştirici olur. Sınav için değil de kalıcı öğrenmek için bire bir...onlara daha bakmadım benim yazılı sınavda yapmam lazım konuşma olarak değil öncelik olarak.
Şu an altyazılı dizi ve film izliyorum. İngilizcem sıfır seviyesinde. Nereden başlamalıyım? Hocam, YouTube'dan bir kaynak öneriniz var mı?Translate hep telefonunda bi sayfada açık durucak aklına bi kelime geldikçe duydukça aratacaksın.Merak ettiklerine bakacaksın internetten deyimlere söyleyişlere vs.Ana dili ingilizce olanların çektikleri dizileri filmleri izleyeceksin aşina olacaksın duyduklarını araştırıcaksın.
Bu sana bağlı kesin bir şey söyleyemem. Bazısı dizi/film izleyerek, oyun oynayarak, kursa giderek öğreniyor burada önemli olan senin öğrenme şeklin. Ben bunu anlayana kadar çok zaman geçmişti mesela ben kursa giderek öğrenemiyorum. Ben mesela pratik yaparak öğrenebiliyorum karşımda gerçekten yabancı biri olacak bunu yurt dışına çıktığım zaman anlamıştım. İlla çıkmana gerekte yok yabancılarla konuşabildiğin uygulamalarda var.Merhaba arkadaşlar, bir ön lisans programında okuyorum. Ortak zorunlu İngilizce dersim var. Bu dersi geçmek ve İngilizce'nin her zaman işe yaradığı için bu dili öğrenmek istiyorum. İngilizceyi nasıl öğrenebilirim?
bu kaynak sıfır bir kişi için mi ?Sırayla Bütün Videolarım
Videolarınızı arkadaÅlarınızla, ailenizle ve tüm dünyayla paylaÅınwww.youtube.com
Bu oynatma listesini dikkatli ve özenli bir şekilde bitirmeni öneririm. B2+ seviyesine ulaşabilirsin.
Hocam ben ingilizcemi sadece oyunlardan öğrendim oyunlara ilgin varsa ingilizce oynamaya özen göster özellikle Minecraft sayesinde kelime dağarcığım çok gelişti küçük yaştan şuan yabancı dostlarimla 1/2 saatlik sohbet ediyorum ingilizce olarakMerhaba arkadaşlar, bir ön lisans programında okuyorum. Ortak zorunlu İngilizce dersim var. Bu dersi geçmek ve İngilizce'nin her zaman işe yaradığı için bu dili öğrenmek istiyorum. İngilizceyi nasıl öğrenebilirim?
evet haklısınız hangi uygulamaları önerirsiniz ?Bu sana bağlı kesin bir şey söyleyemem. Bazısı dizi/film izleyerek, oyun oynayarak, kursa giderek öğreniyor burada önemli olan senin öğrenme şeklin. Ben bunu anlayana kadar çok zaman geçmişti mesela ben kursa giderek öğrenemiyorum. Ben mesela pratik yaparak öğrenebiliyorum karşımda gerçekten yabancı biri olacak bunu yurt dışına çıktığım zaman anlamıştım. İlla çıkmana gerekte yok yabancılarla konuşabildiğin uygulamalarda var.
Ben hiç kullanmadım hocam ama youtube'dan bakabilirsin ya da forumlardan.evet haklısınız hangi uygulamaları önerirsiniz ?
oyunları hep altyazılı oynuyorum anlamadığım için hikaye geçip gidiyor mc de şuan oynamıyorum.Hocam ben ingilizcemi sadece oyunlardan öğrendim oyunlara ilgin varsa ingilizce oynamaya özen göster özellikle Minecraft sayesinde kelime dağarcığım çok gelişti küçük yaştan şuan yabancı dostlarimla 1/2 saatlik sohbet ediyorum ingilizce olarak