Para yüklerken istemez normalde.az önce kredi kartımdan valorant e-pin almak için ininal kartıma 75-80tl arasında bir para yüklemek istedim fakat 3D Secure peş peşe 4 defa şifre istedi normal mi yardımcı olursanız sevinirim
Kredi kartı ile yüklüyor olabilir mi?Para yüklerken istemez normalde.
Pek sanmıyorum ama...ama üzün bi süredir yükleme yapmıyordum ondan kaynaklı olabilir mi?
akbank kredi kartı ile ininale 75-80tl arası yükleme yapıcaktım bu şifreden sonra iptal ettimKredi kartı ile yüklüyor olabilir mi?
biraz daha detaylı anlatabilir misiniz?Pek sanmıyorum ama...
Gelen mesajın içeriği ne?
Gelen mesajı paylaşın diyorum. Özel kısımları silip paylaşın.akbank kredi kartı ile ininale 75-80tl arası yükleme yapıcaktım bu şifreden sonra iptal ettim
Mesaj otomatik birleştirildi:
biraz daha detaylı anlatabilir misiniz?
bu tür şeyleri pek anlamıyorum yanlış bi mesaj içeriği değildir umarımakbank kartınız ile aypara odeme kurulus isyerinden ...TL değerindeki harcamaniz icin 05 nolu 3D Secure şifreniz falan dedi işte
Kredi kartı ile para yüklediğin için bankanın gönderdiği 3D Secure bu. Bende İninal gönderiyor sandım.akbank kartınız ile aypara odeme kurulus isyerinden ...TL değerindeki harcamaniz icin 05 nolu 3D Secure şifreniz falan dedi işte
Mesaj otomatik birleştirildi:
bu tür şeyleri pek anlamıyorum yanlış bi mesaj içeriği değildir umarım
benim korktuğum şey peş peşe 4-5 defa şifre yollaması bildiğim kadarıyla 1 şifre yollanıyo çünküKredi kartı ile para yüklediğin için bankanın gönderdiği 3D Secure bu. Bende İninal gönderiyor sandım.
Buga girmiştir belki. Gelen mesajdalarda şifre aynı ise buga girmiş demektir.benim korktuğum şey peş peşe 4-5 defa şifre yollaması bildiğim kadarıyla 1 şifre yollanıyo çünkü