ininal 3D secure yardım

YasinKrk0

80+
Reaksiyon skoru
29
az önce kredi kartımdan valorant e-pin almak için ininal kartıma 75-80tl arasında bir para yüklemek istedim fakat 3D Secure peş peşe 4 defa şifre istedi normal mi yardımcı olursanız sevinirim

az önce kredi kartımdan valorant e-pin almak için ininal kartıma 75-80tl arasında bir para yüklemek istedim fakat 3D Secure peş peşe 4 defa şifre istedi normal mi yardımcı olursanız sevinirim
Para yüklerken istemez normalde.

akbank kredi kartı ile ininale 75-80tl arası yükleme yapıcaktım bu şifreden sonra iptal ettim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

biraz daha detaylı anlatabilir misiniz?
Gelen mesajı paylaşın diyorum. Özel kısımları silip paylaşın.

akbank kartınız ile aypara odeme kurulus isyerinden ...TL değerindeki harcamaniz icin 05 nolu 3D Secure şifreniz falan dedi işte

akbank kartınız ile aypara odeme kurulus isyerinden ...TL değerindeki harcamaniz icin 05 nolu 3D Secure şifreniz falan dedi işte
bu tür şeyleri pek anlamıyorum yanlış bi mesaj içeriği değildir umarım

bu tür şeyleri pek anlamıyorum yanlış bi mesaj içeriği değildir umarım
Kredi kartı ile para yüklediğin için bankanın gönderdiği 3D Secure bu. Bende İninal gönderiyor sandım.

benim korktuğum şey peş peşe 4-5 defa şifre yollaması bildiğim kadarıyla 1 şifre yollanıyo çünkü
Buga girmiştir belki. Gelen mesajdalarda şifre aynı ise buga girmiş demektir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,218,724
Üyeler
197,542
Son üye
Cmancy
Geri