Neler Yeni

Ininal hesap doğrulama

ardajv

80+
Reaksiyon skoru
17
ininal hesap doğrulamamı istiyor basıyorum ayarlar kısmından çok alakasız bir yere atıyor , ininalin açıklamasıda 18 yaş altı kullanıcılar hesabını doğrulayamaz yazıyor, internetten hiçbir şekilde alışveriş yapamıyorum parayı başka hesaba atamıyorum parayı atm den geride çekemiyorum yeni bi kanun gelmiş klavye almak için 2600tl para attım bir şey yapamıyorum tuzak gibi bir şey bilgisi olan var mı

sorununuzu ancak müşteri hizmetleri çözebilir

iletişim kısmındaki telefon numarasını mesai saatleri içerisinde arayıp ulaşın
bende bir an önce sabah olmasını bekliyorum delirtecekler insanı ne saçmasapan birşeydir bu güven damgası olayları falanda var

ininal hesap doğrulamamı istiyor basıyorum ayarlar kısmından çok alakasız bir yere atıyor , ininalin açıklamasıda 18 yaş altı kullanıcılar hesabını doğrulayamaz yazıyor, internetten hiçbir şekilde alışveriş yapamıyorum parayı başka hesaba atamıyorum parayı atm den geride çekemiyorum yeni bi kanun gelmiş klavye almak için 2600tl para attım bir şey yapamıyorum tuzak gibi bir şey bilgisi olan var mı
Sorunu bende yaşıyorun:)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Mail attım 18yaş altı kullanıcı olduğum için falan filam dediler

Denedim bankanız onay vermiyor dedi

Şoka gittim parayı sizden çekbiliyormuyuz diye ona da hayır dedier

Sorunu bende yaşıyorun:)

Mail attım 18yaş altı kullanıcı olduğum için falan filam dediler
tamam 18 yaş altından küçük olabilirizde benim param ne olacak 2600tl attım bazı arkadaşlarda forumlarda atm den parada çekilmediğini söylüyor

Denedim bankanız onay vermiyor dedi

Şoka gittim parayı sizden çekbiliyormuyuz diye ona da hayır dedier
şoktan yatırdım bende ama ordan çekim olmuyor, yarın gidicem ama ne zaman gitsem bilmiyorum bazen atmler direk 2600 çektirmiyor içinde o kadar para olmaya biliyor ne yapsam bilmiyorum

Ben tlou1 ve 2 alıcaktım benim ziraat kartımda vardı onun ödemesini kabul etmediği için ininal aldım kartta şuan 3bin falan var kaldım böyle bende tam sepeti onaylıyordum indirim bitti para kaldı öyle artık indirimler gelse şu karttan parayı sıfırlasam derdinddyim

Ben tlou1 ve 2 alıcaktım benim ziraat kartımda vardı onun ödemesini kabul etmediği için ininal aldım kartta şuan 3bin falan var kaldım böyle bende tam sepeti onaylıyordum indirim bitti para kaldı öyle artık indirimler gelse şu karttan parayı sıfırlasam derdinddyim
yapamazsinki alışveriş 18 yaş altı olduğumuz için izin vermiyor

tamam 18 yaş altından küçük olabilirizde benim param ne olacak 2600tl attım bazı arkadaşlarda forumlarda atm den parada çekilmediğini söylüyor

şoktan yatırdım bende ama ordan çekim olmuyor, yarın gidicem ama ne zaman gitsem bilmiyorum bazen atmler direk 2600 çektirmiyor içinde o kadar para olmaya biliyor ne yapsam bilmiyorum
Şey yapabilirsin eğer mobil bankacılık falan varsa yakının orda kredi ve banka kartı ile para yükle seçip kart bilgilerini girip deneyebilirsin bak aklıma gedli sabah bende deneyeceğim

yapamazsinki alışveriş 18 yaş altı olduğumuz için izin vermiyor
Yok yapabilıyorum steamden geçem bf1 aldım

Visa ödeme yöntemi olduğu için kabul etti

Şey yapabilirsin eğer mobil bankacılık falan varsa yakının orda kredi ve banka kartı ile para yükle seçip kart bilgilerini girip deneyebilirsin bak aklıma gedli sabah bende deneyeceğim

Yok yapalıyorum steamden geçem bf1 aldım
aktarım yapılmıyor 18 den küçük oldugumuz için baktım onada,transfer falan olmuyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,089,594
Üyeler
173,218
Son üye
Diffi16
Geri