Neler Yeni

İninal kartını alabilirmiyim ??

Ahmet Sevinç

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,352
İsim
Ahmet Sevinç

LineaTurco

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,101
İsim
Zeki Müren
bu olay çok iyiymiş🤠😀
peki papara kartını nerden bulabilirim
Uygulamayı indirip kayıt ol reis kartlarım kısmına girip black kartı adresinize isteyin. Tabii marketlerde satılan kartları filan da var veya üniversitede iseniz edu card da var ama ben black kartı öneririm.
Mesaj otomatik birleştirildi:

bu olay çok iyiymiş🤠😀
peki papara kartını nerden bulabilirim
Gelmesini bekleyene kadar sanal kart oluşturup kendi banka hesabından para atıp da kullanabiliyorsun. O da cashback veriyor.

Ahmet Sevinç

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,352
İsim
Ahmet Sevinç
Uygulamayı indirip kayıt ol reis kartlarım kısmına girip black kartı adresinize isteyin. Tabii marketlerde satılan kartları filan da var veya üniversitede iseniz edu card da var ama ben black kartı öneririm.
tamamdır hocam sağol ben bi isteyeyimde kart için ücret veriyo muyuz veya sözleşme ?

diekatze

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
579
İsim
Kerem Uyar

LineaTurco

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,101
İsim
Zeki Müren
tamamdır hocam sağol ben bi isteyeyimde kart için ücret veriyo muyuz veya sözleşme ?
Ücret veya sözleşme yok her şeyi uygulamadan halledip isteyebiliyorsun sadece kyc yapmanız gerekiyor o da uygulamadan yapılıyor.

Ahmet Sevinç

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,352
İsim
Ahmet Sevinç

diekatze

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
579
İsim
Kerem Uyar
tamamdır yazdığınız için çok teşekkür ederim bende şu kyc olayını öğreniyim
Klasik kimlik doğrulamasıdır, bu konuda da endişe etme sonuçta bankacılık uygulaması kimlik doğrulaması yapmadan hesap vermez.

Ahmet Sevinç

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,352
İsim
Ahmet Sevinç

diekatze

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
579
İsim
Kerem Uyar
chackback/para yüklerken almama ve diğer + ları olmasaydı sırf bu yüzden almazdım:confused:
Dostum sen 18'ine falan girdiğinde banka hesabı açmazsın artık. Sonuçta banka kimliğini falan istiyor :)

Frkndmt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
629
İsim
Furkan Demirtaş
şokta vardi sanki
İninal o, papara internetten satış
Mesaj otomatik birleştirildi:

paparanın olayı ne hocam ininal gibi ücret almıyor değil mi bide birbirleirine benziyolar mı?
Evet benziyorlar ama para yatırma açısından daha mantıklı belli bir miktara kadar komisyonu yok sanırım, ama asıl olayı cashback yani geri ödeme olayı. Netflix, youtube, spotify gibi daha birçok yerde %50 lerde geri ödeme veriyor.

alpegetoptas06

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
584
İsim
Alp Ege Toptaş
arkadaşlar ben 18 yaş altındayım ininal kartı için aile büyüklerimizin yanımızda olması gerekiyor mu yoksa ben gidip kendim alabilirmiyim ve içine para yükleyebilir miyim
Tosla al kanka paparanın gelmesini falan bekleme. Hem ücretsiz her şey hem kolayca alırsın şokta

Top Bottom