usper 80+ Gold Katılım 25 Haziran 2020 Mesajlar 6,107 En İyi Cevap 3 7 Aralık 2020 #1 selam bugün bi arkadaşa ininal üzerinden para atıcaktım fakat kimliğinizi doğrulayın diyor eskiden istemiyordu yeni mi geldi bu olay ?
selam bugün bi arkadaşa ininal üzerinden para atıcaktım fakat kimliğinizi doğrulayın diyor eskiden istemiyordu yeni mi geldi bu olay ?
Engorgio 80+ Katılım 27 Haziran 2020 Mesajlar 412 7 Aralık 2020 #2 Geçen bildirim gelmişti ücretsiz para aktarabilirsiniz diye ama detayları bilmiyorum.
epic games kullanıcısı 80+ Bronze Katılım 4 Ekim 2020 Mesajlar 1,320 En İyi Cevap 2 Dahası Reaksiyon skoru 908 İsim Sencer Yalçıner 7 Aralık 2020 #3 Herhallde yeni geldi. Klasik olarak paparaya geç.
T Trool 80+ Bronze Bu Kullanıcının Doğum Günü! Katılım 17 Kasım 2020 Mesajlar 907 Dahası Reaksiyon skoru 419 İsim Ahmet 7 Aralık 2020 #4 usper yazmış: selam bugün bi arkadaşa ininal üzerinden para atıcaktım fakat kimliğinizi doğrulayın diyor eskiden istemiyordu yeni mi geldi bu olay ? Devamı için tıklayın... Yeni geldi artık bir çok işlemde kimlik onayı istiyor. Bende kartı kapattım zaten çok borcu vardı
usper yazmış: selam bugün bi arkadaşa ininal üzerinden para atıcaktım fakat kimliğinizi doğrulayın diyor eskiden istemiyordu yeni mi geldi bu olay ? Devamı için tıklayın... Yeni geldi artık bir çok işlemde kimlik onayı istiyor. Bende kartı kapattım zaten çok borcu vardı
usper 80+ Gold Katılım 25 Haziran 2020 Mesajlar 6,107 En İyi Cevap 3 7 Aralık 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi #5 epic games kullanıcısı yazmış: Herhallde yeni geldi. Klasik olarak paparaya geç. Devamı için tıklayın... papara da ininal gibi marketten mi alınıyor yoksa sipariş mi veriliyor
epic games kullanıcısı yazmış: Herhallde yeni geldi. Klasik olarak paparaya geç. Devamı için tıklayın... papara da ininal gibi marketten mi alınıyor yoksa sipariş mi veriliyor
Fatieh 80+ Gold Katılım 25 Mart 2020 Mesajlar 6,452 En İyi Cevap 1 Dahası Reaksiyon skoru 6,260 İsim Fatih 7 Aralık 2020 #6 Evet yeni geldi sanırım. Kartı sadece internetten bir şey alacaksam kullanıyorum. İyice suyunu çıkardılar çünkü.
Evet yeni geldi sanırım. Kartı sadece internetten bir şey alacaksam kullanıyorum. İyice suyunu çıkardılar çünkü.