Bu hali ile sistem yaklaşık 41k yapıyor. Maalasef 1x16 ram ile Bileşenler nasıl sence?
Kasa Vento seçtim ama XPG de alabilirim ya da fiyat farkı ile FSP?
Hangisinin kasa hava akışı daha güzeldir, fanları ve PSU vs daha iyidir acaba?
Alıntıyı görüntüle
Peki 41k değer mi , nvida teknolojisi için o kadar para değer mi ?Ekran kartını Inno3d twinx2 yaparak çok iyi yapmışsınız, soğutma konusunda fazlasıyla başarılı. Kasayı seçtiğiniz gibi bırakın.
4070super dlss3, fg ile öne geçiyor. Bu bütçede buna rakip 7900gre düşünülür. Daha ucuz 4070s gelir mi bilemem, ama güncel en hoş fiyatta olan 4070s sistemler bu. Taksit yapacaksan farklı sistem bakarız bu aradaPeki 41k değer mi , nvida teknolojisi için o kadar para değer mi ?
normalde 7700xt ya da 7800xt sistem düşünüyordum fakat onları özelleştirince 33k-39k oluyordu.
O yüzden 3-5 daha verip bunu mu alsam diye kararsızım dün aynı fiyata 2x16 ram ile alırken bugün zam yedi hüüü
Ben aldıktan sonra pc hocası donanım arşivi asus galax marka 36k 4070 süper çıkarırsa üzülür müyüm
Peşin taksit yapabileceğim bir vatan var , itopyadan almayı düşünmüyorum ve zaten axes maximum kredi kartım da yok...4070super dlss3, fg ile öne geçiyor. Bu bütçede buna rakip 7900gre düşünülür. Daha ucuz 4070s gelir mi bilemem, ama güncel en hoş fiyatta olan 4070s sistemler bu. Taksit yapacaksan farklı sistem bakarız bu arada
Taksit yapıyosan şu sistemePeşin taksit yapabileceğim bir vatan var , itopyadan almayı düşünmüyorum ve zaten axes maximum kredi kartım da yok...
Vatandaki sistemler özelleştirmeler çooo kısıtlı ve genelde windforce kartlar var ısınıyor deniliyor.
Güzel bir asus sistem olsa 40k alınır da işte alamadık vakti zamanında kararsızlıktan..
Acaba beklesem mi kasımdan ve dünden itibaren zam geldi
indirim olcak diye kasım sonunu bekledim ama olmadı
pc hocası 9 alacaktım 30k bütçe ile normalde ama işte özelleştirince fiyat pc hocası 12 oluyor onu özelleştirince 4070s oluyor
Teşekkürler , hali hazırda inno3d alacaksam gamegarajdaki sistem daha uyguna gelmiyor mu ?Taksit yapıyosan şu sisteme
Görseldeki özelleştirmeyi yap, bir çok bankaya peşin fiyat taksit yapıyor.
İnventus fazlasıyla güvenilir, peşin fiyatına bir ton bankaya 3 taksit, axess 6 taksit yapıyor. Bu yüzden taksit yapınca daha ucuz oluyor.Teşekkürler , hali hazırda inno3d alacaksam gamegarajdaki sistem daha uyguna gelmiyor mu ?
gerekirse bir süre sonra 1.5k hava soğutma ve 1x16 ram alabilirim.
Attığınız sistem anakart b620 b650 yapınca fiyat yine artıyor.
Ayrıca bu site ne kadar güvenilir ? gaming gen ya da gamegaraj'a göre ?
Teşekkürlerİnventus fazlasıyla güvenilir, peşin fiyatına bir ton bankaya 3 taksit, axess 6 taksit yapıyor. Bu yüzden taksit yapınca daha ucuz oluyor.