Skynel
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 9,222
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Evet gördüm @Abdullah Hacıgül Teşekkür ettimbu konunun linkinide eklemis aciklamaya
Evet gördüm @Abdullah Hacıgül Teşekkür ettimbu konunun linkinide eklemis aciklamaya
Hafif olur.acaba i9-9900K yetersiz kalır mı ekran kartı için. Ek olarak işlemci masrafınada girmek istemiyorum 2K monitörle dar boğaz sorunu olur mudur
Hafifften yapacaktır tabii ki ister istemez ama DLSS FG ya da MFG açtığınız oyunlarda darboğaz kalmazacaba i9-9900K yetersiz kalır mı ekran kartı için. Ek olarak işlemci masrafınada girmek istemiyorum 2K monitörle dar boğaz sorunu olur mudur
Ben iade talebi oluşturdum kart için geçen cumartesi evime dava tebligatı geldi avukat masraflarıdır falan işin altından kalkamadım çok sevsemse kartı iade talebi oluşturdum tam küfür gibi hareket ama affetsinler ne kadar hoşuma gitmesede oyun kodunu almadım bu aradaDoom the dark ages kodlarını almayı unutmayın premium kodunu veriyor 70 dolarlık.8 mayısta alanlar iade süresi geçtiği için alabilir bugün ben kodu aldım.
Geçmiş olsun hocam hakkınız da hayırlısı olsun.Ben iade talebi oluşturdum kart için geçen cumartesi evime dava tebligatı geldi avukat masraflarıdır falan işin altından kalkamadım çok sevsemse kartı iade talebi oluşturdum tam küfür gibi hareket ama affetsinler ne kadar hoşuma gitmesede oyun kodunu almadım bu arada
30k olmuş kart
Dostlar selam son zamanlarda 25.600TL'e satılan bu kartı satın aldım taktım kullanıyorum ön incelemelerimi sizlere teker teker aktaracağım iyi okumalarCPU Z Verileri:
Alıntıyı görüntüle
GPU Z Verileri:
Alıntıyı görüntüle
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Furmark sonuçlarından önce sistemimde ki soğutmayı etkeleyen şeyler:-Deepcool CH370 + Camı kapalı
-ID Cooling 240mm CPU Soğutucusu
Alıntıyı görüntüle
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Oyun testleri: Her Oyun 2K Çözünürlük ile denendiCyberpunk 2077: Oyun testleri ışık izleme açık olmadan yapılmıştırAlıntıyı görüntüle
Dying Light 2: Oyun testleri ışık izleme açık ve kapalı olarak yapılmıştır Multi frame generation oyun içerisinde yok Frame Generation açacağımAlıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Ready or Not: Bu oyunda da MFG yok FG var onu açacağım
Call of Duty:Alıntıyı görüntüle
Oyun içi fan ve gecikme değerleri:Cyberpunk 2077 2K Ultra + DLSS Kalite + MFG 4X + Path Tracing------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ayarları kullanılarak yapılmıştır değerler 5 dakika aynı ortamda beklenerek alınmıştır
Alıntıyı görüntüle
%61 Fan hızlarında çalışırken kulağımı rahatsız eden pek bir ses yok onu kesinlikle söyleyebilirim ama sesi duyuyorum kulaklık takmadan maksimum gördüğümüz sıcaklık ise 73
Alıntıyı görüntüle
Nvidia App üzerinde ki değerler bu şekilde gecikmeler hiç anlamıyorum o yüzden yorumlar sizlerin
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Kutu içeriği:
Ben şu an gayet memnunum FPS değerleri inanılmaz gözüküyor özellikle Cyberpunk 2077'de ve şunu eklemeliyim ki herhangi bir gecikme hissetmedim şu anlık bir sıkıntım yok hızlıca bitirebilmek amacıyla bir kaç oyun eksik attım şu an yüklemede olan COD Warzone var bir kaç oyun daha indirip deneyeceğim indiğinde bu konuyu mutlaka güncellerim iyi akşamlar hepinize