İnceleme Inno3D RTX 5070 İnceleme

Alıntıyı görüntüle
Değerleri böyle görünce ağızım açık kaldı vallaha, galax 4070 süper 76 dereceye çıkıyordu 5070'i çok iyi yapmış inno3d jelatin falan sökmeye çalıştım ama hiçbir jelatin gelmedi elime o yüzden direk taktım galiba jelatinsiz geliyor kartın üstün de yok jelatinler. Baya iyi değerler. Beğendim inno3d.
Galax'ında bu değerlerde sanırım hocam. İki firmada güzel yapmış.

TLOU Part 2 DLSS+ FG açık şekil de 300 fps gördüm garip. :D mfg otomatik devreye sokuyor galiba.

Alıntıyı görüntüle
Değerleri böyle görünce ağızım açık kaldı vallaha, galax 4070 süper 76 dereceye çıkıyordu 5070'i çok iyi yapmış inno3d jelatin falan sökmeye çalıştım ama hiçbir jelatin gelmedi elime o yüzden direk taktım galiba jelatinsiz geliyor kartın üstün de yok jelatinler. Baya iyi değerler. Beğendim inno3d.
Bende beğendim tam fiyat performans ürünü diyebilirim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

TLOU Part 2 DLSS+ FG açık şekil de 300 fps gördüm garip. :D mfg otomatik devreye sokuyor galiba.
FG ile MFG farklı şeyler hocam MFG her oyunda yok Cyberpunk ile deneyebilirsiniz isterseniz
MFG açık olsa demek ki 400’leri göreceksiniz

Bende beğendim tam fiyat performans ürünü diyebilirim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

FG ile MFG farklı şeyler hocam MFG her oyunda yok Cyberpunk ile deneyebilirsiniz isterseniz
MFG açık olsa demek ki 400’leri göreceksiniz
4070 süper ile FG Açık şekil de 80-90 alıyordum ama hocam o şaşırttı.

4070 süper ile FG Açık şekil de 80-90 alıyordum ama hocam o şaşırttı.
Hocam 80 90 almanız çok zor 4070 süper ile belki oyun ilk çıktığı sıralarsa kötü fps alıyor olabilirsiniz

Selam Doom kodunu alabildin mi bana 14 gün sonra mail atın dediler.

Dostlar selam son zamanlarda 25.600TL'e satılan bu kartı satın aldım taktım kullanıyorum ön incelemelerimi sizlere teker teker aktaracağım iyi okumalar

CPU Z Verileri:
Alıntıyı görüntüle
GPU Z Verileri:
Alıntıyı görüntüle
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Furmark sonuçlarından önce sistemimde ki soğutmayı etkeleyen şeyler:

-Deepcool CH370 + Camı kapalı
-ID Cooling 240mm CPU Soğutucusu

Alıntıyı görüntüle
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Oyun testleri: Her Oyun 2K Çözünürlük ile denendi

Cyberpunk 2077: Oyun testleri ışık izleme açık olmadan yapılmıştır
Alıntıyı görüntüle

Dying Light 2: Oyun testleri ışık izleme açık ve kapalı olarak yapılmıştır Multi frame generation oyun içerisinde yok Frame Generation açacağım
Alıntıyı görüntüle

Ready or Not: Bu oyunda da MFG yok FG var onu açacağım
Alıntıyı görüntüle

Call of Duty:
Alıntıyı görüntüle

Oyun içi fan ve gecikme değerleri:

Cyberpunk 2077 2K Ultra + DLSS Kalite + MFG 4X + Path Tracing
Ayarları kullanılarak yapılmıştır değerler 5 dakika aynı ortamda beklenerek alınmıştır
Alıntıyı görüntüle
%61 Fan hızlarında çalışırken kulağımı rahatsız eden pek bir ses yok onu kesinlikle söyleyebilirim ama sesi duyuyorum kulaklık takmadan maksimum gördüğümüz sıcaklık ise 73
Alıntıyı görüntüle
Nvidia App üzerinde ki değerler bu şekilde gecikmeler hiç anlamıyorum o yüzden yorumlar sizlerin

Kutu içeriği:

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle

Ben şu an gayet memnunum FPS değerleri inanılmaz gözüküyor özellikle Cyberpunk 2077'de ve şunu eklemeliyim ki herhangi bir gecikme hissetmedim şu anlık bir sıkıntım yok hızlıca bitirebilmek amacıyla bir kaç oyun eksik attım şu an yüklemede olan COD Warzone var bir kaç oyun daha indirip deneyeceğim indiğinde bu konuyu mutlaka güncellerim iyi akşamlar hepinize​

Sıcaklık performansını korumayı başarmışlar , bende de 4070 versiyonu var aynı modelin , sıcaklıklar hemen hemen aynı. 5000 de fanları bir tık küçültmüşler , sıcaklığı etkiler mi diye düşünmüştüm ilk görünce ama pekte bir fark olmamış.

hocam selamlar bende yakin zamanda ayni kartı almayı düşünüyorum fps oyunlarinda kullanicagim is yapar mi sence yoksa fikrimi 9070e mi kaydirmaliyim
İş yapar hocam eğer 9070 5070’den çok çok uygun değilse 5070’i alırdım net
Ancak 9070xt ve 5070 aynı fiyattaysa 5070’den vazgeçerdim
Selam Doom kodunu alabildin mi bana 14 gün sonra mail atın dediler.
Hocam 14 gün dolmasını bekliyorum henüz mail atmadım
Sıcaklık performansını korumayı başarmışlar , bende de 4070 versiyonu var aynı modelin , sıcaklıklar hemen hemen aynı. 5000 de fanları bir tık küçültmüşler , sıcaklığı etkiler mi diye düşünmüştüm ilk görünce ama pekte bir fark olmamış.
Tam fiyat performans ürünü

Dostlar selam son zamanlarda 25.600TL'e satılan bu kartı satın aldım taktım kullanıyorum ön incelemelerimi sizlere teker teker aktaracağım iyi okumalar

CPU Z Verileri:
Alıntıyı görüntüle
GPU Z Verileri:
Alıntıyı görüntüle

Furmark sonuçlarından önce sistemimde ki soğutmayı etkeleyen şeyler:

-Deepcool CH370 + Camı kapalı
-ID Cooling 240mm CPU Soğutucusu

Alıntıyı görüntüle

Oyun testleri: Her Oyun 2K Çözünürlük ile denendi

Cyberpunk 2077: Oyun testleri ışık izleme açık olmadan yapılmıştır
Alıntıyı görüntüle

Dying Light 2: Oyun testleri ışık izleme açık ve kapalı olarak yapılmıştır Multi frame generation oyun içerisinde yok Frame Generation açacağım
Alıntıyı görüntüle

Ready or Not: Bu oyunda da MFG yok FG var onu açacağım
Alıntıyı görüntüle

Call of Duty:
Alıntıyı görüntüle

Oyun içi fan ve gecikme değerleri:

Cyberpunk 2077 2K Ultra + DLSS Kalite + MFG 4X + Path Tracing
Ayarları kullanılarak yapılmıştır değerler 5 dakika aynı ortamda beklenerek alınmıştır
Alıntıyı görüntüle
%61 Fan hızlarında çalışırken kulağımı rahatsız eden pek bir ses yok onu kesinlikle söyleyebilirim ama sesi duyuyorum kulaklık takmadan maksimum gördüğümüz sıcaklık ise 73
Alıntıyı görüntüle
Nvidia App üzerinde ki değerler bu şekilde gecikmeler hiç anlamıyorum o yüzden yorumlar sizlerin

Kutu içeriği:

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle

Ben şu an gayet memnunum FPS değerleri inanılmaz gözüküyor özellikle Cyberpunk 2077'de ve şunu eklemeliyim ki herhangi bir gecikme hissetmedim şu anlık bir sıkıntım yok hızlıca bitirebilmek amacıyla bir kaç oyun eksik attım şu an yüklemede olan COD Warzone var bir kaç oyun daha indirip deneyeceğim indiğinde bu konuyu mutlaka güncellerim iyi akşamlar hepinize​

sizce galax 5070 mi Inno 5070 mi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,283
Üyeler
183,089
Son üye
QwerWarsty
Geri