Öneri Inno3d vsZotac

Çok ısınmadan kastım GPU için riskli seviyede ısınmaz tabikide, bu bir sorun değildir, sadece ROG strix e göre daha sıcak çalışır mesela, UV ise kartı aynı güçte tutarak voltaj kısıp güç tüketimi ve sıcaklık azaltmanı sağlar.
Peki Uv yapma demiştin nasıl yapiliyor

Ya sen bi kartı al hele bu ne acele :D.
Sonradan sıkıntı cıkmasin diyorum aslında brn gigabyte rtx 2060 alcaktim ama pahalanmiş o yüzden bunlara baktım belki babamı ikna edersem yine gigabyte kini aliirm dolar 7.55 olmuş ya
Post automatically merged:

Başka cevap yazan yokmu yani Inno3d mi iyi

Sonradan sıkıntı cıkmasin diyorum aslında brn gigabyte rtx 2060 alcaktim ama pahalanmiş o yüzden bunlara baktım belki babamı ikna edersem yine gigabyte kini aliirm dolar 7.55 olmuş ya
Post automatically merged:

Başka cevap yazan yokmu yani Inno3d mi iyi

Gigabyte 2 fanlı modelleride ısınıyor, 3 fanlı alıcaksan güzel olabilir.

O 1660 Super, 1660 Super 120-125W lık bir kart 2060 ise 160-170 :D, bunlar denk değil.
Ama forumda bu konuyla ilgili çok konu açtım herkrz cok iyi ekran kart yazdı windforce modeli varmıs o çok ısınıyormus ama brninki o değil

Ama forumda bu konuyla ilgili çok konu açtım herkrz cok iyi ekran kart yazdı windforce modeli varmıs o çok ısınıyormus ama brninki o değil

2 fanlı olan 2 model var, 2 side iyi değil soğutma konusunda, sadece 3 fanlı iyi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,201,449
Üyeler
190,917
Son üye
EmpozE
Geri