Neler Yeni

İnsanlar neden get açmıyor?

sahibinden de adama diyorum arkadaş get aç aradaki farkı ben veririm sıkıntı değil adam yok diyor get açmam 2 kez denk geldim bu olaya arkadaşlar
2 sinde de uygun fiyatlı kart gitti

Reverse Flash

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
944
İsim
Enes

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,582
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack
ben de bazı parçaları satıyorum bana da get yoluyla satın alım yapmak isteyenler geliyor açıkcası güvenemiyorum

Chapin

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,086
İsim
.
Bana RX 470 için GET ile 4000 TL teklif etseler açmam, ürün sana geldi sen ürünü bozuk bir ürün ile değiştirdin ve iade ettin. O yüzden.

Arif

80+ Bronze
Biraz satıcıları da düşünelim ^^ Adam get açıyor ürünü alıcıya yolluyor, alıcı ürüne zarar verip geri yolluyor veya başka ürünle değiştiriyor. Get ile alışverişi alıcı/satıcı farketmez hiç doğru bulmuyorum. Koca markalar bile ne yamuklar yapıyor.

!ROGStrix!

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
sahibinden de adama diyorum arkadaş get aç aradaki farkı ben veririm sıkıntı değil adam yok diyor get açmam 2 kez denk geldim bu olaya arkadaşlar
Neler var anlatsam zaman yetmez
Adam alıyor iptal ediyor başka bir şey gönderiyor

• Konu Sahibi Konu Sahibi
ben de bazı parçaları satıyorum bana da get yoluyla satın alım yapmak isteyenler geliyor açıkcası güvenemiyorum
hocam tamam satıcı siz olduğunuz için adam ürünü aldıktan sonra onaylamaz ve bozar ya da parça çalıp gönderebilir ama böylede güvensiz oluyor alıcı için

Mr. Edri

80+ Platinum
En İyi Cevap
26
Dahası  
Reaksiyon skoru
23,307
İsim
.
Ya sattığı ürüne güvenmiyor
Ya olası bir sorunla uğraşmak istemiyor
Ya benim gibi kendi adına banka hesabı yok

Erdem Salih Taşcı

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,500
İsim
Erdem Salih Taşcı
GET Asıl müşterileri koruyan, satıcıları önemsemeyen bir özellik. Örneğin GET ilanı açtın, sonra da kargoyu gönderdin. E adam bozdu? Sonra da sana kart bozuk geldi dedi ve kavga çıktı. Sahibinden get ilanı "kart bozuk gönderildi ise" - öyle bir şey yok- senin üstüne kalıyor. Bilmem anlatabildim mi?

Yani işi bilen adamlar pek GeT ile uğraşmazlar.

Banxtre

80+ Gold
En İyi Cevap
21
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,046
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
E-Ticaret
Komisyon farkı var.
Ürünü bozup geri yollama veya hevesini alıp geri size yollama hesabı var daha kargo da zararınıza olabilir .
Müşteri için harika ama Satıcı için kötü.

Top Bottom