Neler Yeni

İnsanların 2.elde birşeyler alırken fiyatı çok kırmaları

Merhaba arkadaşlar 2.elde insanların fiyatı çok kırması gerçekten insanı çileden çıkarıyor resmen enayi yerine koymaya çalışıyorlar gerçekten almıyorum yani bir de kibar bir şekilde de demiyorlar bazıları 2bin veriyim diyor 3400 yazdığım ürüne ki sıfır şuan 3900-4k gerçekten çok komikler ben sana onu o fiyattan satcamda yerine yenisini nasıl koyucam sadece kendisini düşünüyor çok ayıp

Emremetal

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Emre
Merhaba arkadaşlar 2.elde insanların fiyatı çok kırması gerçekten insanı çileden çıkarıyor resmen enayi yerine koymaya çalışıyorlar gerçekten almıyorum yani bir de kibar bir şekilde de demiyorlar bazıları 2bin veriyim diyor 3400 yazdığım ürüne ki sıfır şuan 3900-4k gerçekten çok komikler ben sana onu o fiyattan satcamda yerine yenisini nasıl koyucam sadece kendisini düşünüyor çok ayıp
Herşeyin bir değeri var orta yol bulunur bulunamıyor ve karşı taraf hala ısrar ediyorsa engel butonu devreye girer.

Gocer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
465
İsim
Göktuğ Göçer
Pazarlık sünnettir fakat bazı arkadaşlar onu abartıyo bazen trol için yazıyolar bazende ölücü oluyolar kısaca engelleyip geçmek lazım

Sleenzy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
143
İsim
Sleenzy
Böyle tipler elinden geldiğince düşürmeye çalışır. Satarken 1 kuruş düşürmemeye çalışıyorum fakat alıcı olmayabiliyor.

• Konu Sahibi Konu Sahibi
Böyle tipler elinden geldiğince düşürmeye çalışır. Satarken 1 kuruş düşürmemeye çalışıyorum fakat alıcı olmayabiliyor.
Aynen hocam bir de o var insanlar illa ki bi 100 200tl pazarlık yaptıracak hadi onu anlarımda böyle 1000tl 1200tl pazarlık yaptırmaya çalışanları hiç anlamıyorum sadece karakterlerini ortaya koyuyorlar

Banxtre

80+ Gold
En İyi Cevap
21
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,045
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
E-Ticaret
Direk engelleyerek sorunu kökten çözmenizi öneririm.Şahsen ben bu yöntemi kullanıyorum.

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
Normal bir durum her piyasda yapılıyor bu o an paraya sıkışık isen kabul edersin böyle çok kez bir şeyler alana şahit oldum arkadaşa araba alıcaktık 120 bin liralık arabayı 80 e aldık 1 sene önce bunlar oluyor sen istemiyorsan engelle veya verme.

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
40 kişiye fiyat öldürüyorsun 35 i küfür ediyor 4 ü cevap vermiyor ama 1 kişi ölü fiyata veriyor ve o an ki mutluluk paha biçilemez. Para kolay kazanılmıyor ve en ölü şekilde almaya çalışıyoruz.

Top Bottom