radasamara
80+ Gold
Dahası
Saçmalama ya ad çıkması ne 2021 yılındayız.Sınıfa hiç bulaşılmaz adımızı çıkartır bizim mallar
Mesaj otomatik birleştirildi: 23 dakika önce
Saçmalama ya ad çıkması ne 2021 yılındayız.Sınıfa hiç bulaşılmaz adımızı çıkartır bizim mallar
Mesaj otomatik birleştirildi: 23 dakika önce
Reis bak sana şöyle taktikler veriyim tanıdığın ama samimi olmadıgın kızların arkadaşlarına istek at akraba sakın olmasın sonra onların da arkadaşlarına istek at artık o samimi olmadığın kızla ilişkileri bitmiş olmalı tamamen temizlemek istersen bir nesil daha ilerlettir temizlenir yaz işte öyle ya da sürekli fotolara alev atAnadolu lisesi
100000000IQKeşfete gir iki üç kız fotosu beğen, sonra hepsine yaz![]()
4k takipçili rus kız bile cevap vermişti limona,öylesine attığım 2 kişi de cevap verdi.Konuştuk. xDO daha etkili olur.![]()
sansürlü yerde ne yazıore*cort ile olur dc kullanan kızla olmaz aga
150 kilo olanı mı ararsın? 13 yaşında olupta 18 yaşında erkekle flörtleşen mi ararsın? Hepsi var DC'de.insta zor,discord falan takıl istersen
Jsansürlü yerde ne yazıor
konuyu açan kişi özellik belirtmemiş bence farketmez150 kilo olanı mı ararsın? 13 yaşında olupta 18 yaşında erkekle flörtleşen mi ararsın? Hepsi var DC'de.
bana da arkadaş ortamında a*madam diyolarBen ve @Emydn10 dan 10 dolara ders alabilir mesela? Benim 2.adım p****guardmert31'di.
Boşmusunuz başkalarının lafıyla hareket ediyorsunuz ee adınız çıktı diyelim noldu ? ölücekmisiniz rezilmi olucaksanız ?Sınıfa hiç bulaşılmaz adımızı çıkartır bizim mallar