İnstada ucuza satilan oyunlar

Lolcü Buse

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
343
Her zaman karşıma çıkıyor instada işte gta 5 normalde 175 TL adam 35 TL ye veriyor bu diğer oyunlar içinde geçerli neden böyle ucuza veriyorlar ?

Her zaman karşıma çıkıyor instada işte gta 5 normalde 175 TL adam 35 TL ye veriyor bu diğer oyunlar içinde geçerli neden böyle ucuza veriyorlar ?
İşin içinde bi kahpelik olabilir mi ?
olabiliyor. birçok insanı dolandırdıklarını dutdum. mümkünse almayın

Biraz düzgün konuş kanka ve zaten var, ya aynı hesabı birsürü kişiye veriyor yada hesabı geri alıyor

Tamamen çalıntı hesaplar 1 liraya satıyorlar sana 40 liraya 2 gün sonra şifre değişiyor of temiz para kar ediyor adamlar sen dolandırıldığın ile kalıyorsun

Peki neden böyle ucuza veriyorlar birde gta 5 i alsam online serverda oynayabilir miyim ?
onların sistemi şöyle işliyor (dolandırıcı olmayanlar)

gidiyo rusyadan vb ülkeden hesapları çalıyorlar şifresini değiştirip jırsızlık yapıp cüzi miktarda sana satıyorlar

gta 5 epic games'ten beleşe hesap açıp alıyor sonra satıyor ama diğer oyunlar'da kahpelik vardır

Bazıları çalıntı hesap satabiliyor , ya da bir hesabı 3-4 kişi veriyolar. Ama tabi ki gerçek olma ihtimali de var.

Çalıntı hesap satıyorlardır büyük ihtimalle.

100 kişiye satıyorlar aynı hesabı

Zaten çoğu Epic Gamesteki indirim+kupon fiyatına satılıyor. İndirim bekleyip Epic Gamesten al en azından hep kütüphanende kalır.

Ben 2 tane oyun edinsem de o şekilde yine de önermiyorum.

Geri