Erda Yıldırım
80+ Gold
Benim hakkımda ne bir fotoğraf , ne başka bir belirti yok. Sadece adımız ve soyadımız aynı. Bu hesabı dava edip kimin açtığını öğrenebilir miyim?
Neden adınız soyadınız aynı olamazmıBenim hakkımda ne bir fotoğraf , ne başka bir belirti yok. Sadece adımız ve soyadımız aynı. Bu hesabı dava edip kimin açtığını öğrenebilir miyim?
Yani dava açamam değil mi ?Neden adınız soyadınız aynı olamazmı
?Benim hakkımda ne bir fotoğraf , ne başka bir belirti yok. Sadece adımız ve soyadımız aynı. Bu hesabı dava edip kimin açtığını öğrenebilir miyim?
Benim adım ve soyadımda futbolcu var. Ben onu dava edebiliyor muyumBenim hakkımda ne bir fotoğraf , ne başka bir belirti yok. Sadece adımız ve soyadımız aynı. Bu hesabı dava edip kimin açtığını öğrenebilir miyim?
Şu dediğinizi keşke karşı tarafta anlasa ama adam illa ki savcılığa vereceğim seni , oğlumun adına hesap açmışsın diyor.Neden adınız soyadınız aynı olamazmı
Hayır.Benim hakkımda ne bir fotoğraf , ne başka bir belirti yok. Sadece adımız ve soyadımız aynı. Bu hesabı dava edip kimin açtığını öğrenebilir miyim?
komedi olay bırak uğraşsınŞu dediğinizi keşke karşı tarafta anlasa ama adam illa ki savcılığa vereceğim seni , oğlumun adına hesap açmışsın diyor.
Versin hiçbirşey olmaz rahat olunŞu dediğinizi keşke karşı tarafta anlasa ama adam illa ki savcılığa vereceğim seni , oğlumun adına hesap açmışsın diyor.
Olayı biliyorum hocam seninle uğraşıyorlar,engelle geç ne yaparsa yapsın sen onun adına herhangi bir işlem yapmadıysan.Şu dediğinizi keşke karşı tarafta anlasa ama adam illa ki savcılığa vereceğim seni , oğlumun adına hesap açmışsın diyor.
Versin hiç bir şey yapamazŞu dediğinizi keşke karşı tarafta anlasa ama adam illa ki savcılığa vereceğim seni , oğlumun adına hesap açmışsın diyor.
Geçen açtığın konuyu da gördüm bu kadar neden taktın engelle geçBenim hakkımda ne bir fotoğraf , ne başka bir belirti yok. Sadece adımız ve soyadımız aynı. Bu hesabı dava edip kimin açtığını öğrenebilir miyim?