Instagram Instagram çekilişleri sahte mi?

Rutherr

80+
Reaksiyon skoru
205
Instagramda cagritaner, aytug gibi büyük kişilerin yaptığı çekilişler rastgele insanlaramı yoksa önceden anlaşılmış insanlaramı veriliyor? yada direk veriliyor mu? burak güngörün videosunu izlediğimde bir sponsor için hayvan gibi para istediklerini gördüğümde bana sahte gibi gelmedi ama KANITLARI VARSA gerçek mi değil mi diye paylaşın. (düşüncenizi yazmayın lütfen.)

Instagramda cagritaner, aytug gibi büyük kişilerin yaptığı çekilişler rastgele insanlaramı yoksa önceden anlaşılmış insanlaramı veriliyor? yada direk veriliyor mu? burak güngörün videosunu izlediğimde bir sponsor için hayvan gibi para istediklerini gördüğümde bana sahte gibi gelmedi ama KANITLARI VARSA gerçek mi değil mi diye paylaşın. (düşüncenizi yazmayın lütfen.)
O tarz bana hitap etmeyen sayfaları takip etmiyorum fakat gerçek olduklarını düşünmüyorum. Tuna adlı birini takip ediyorum, sponsorlarla birlikte çekiliş olarak telefonlar, tabletler teknolojik cihazlar vs. veriyor. Çok uzun zamandır takip etmekteyim ve o da uzun zamandır çekiliş yapmakta, bir kere kalkıp 2-3 tane araba veriyoruz, yok yat kat villa hediye ediyoruz dediğini görmedim açıkçası bunlarda bana mantıksız geliyor. Yüksek bütçeli bir çekilişte bile 50-60 kişi sponsor oluyor ve çekiliş o şekilde yapılıyor.

Dediğin kişilerin yaptıklarını bilmiyorum fakat kuzenim instagram çekilişinden 300 TL'lik orijinal beşiktaş forması kazandı.

Tabi ki işini layığıyla yapan kişiler vardır günahlarını almayalım ama ben Aytuğa güveniyorum canlı yayında da yaptığı çekilişler vardı yılbaşında falan. Çağrı Taner güven vermiyor ama bilemeyiz tabi kii

Çoğunluğu sahte oluyor. Hatta bariz bir şekilde denk gelen Çağrının takip ettirdikleri arasındaki isimler photoshopla iki ünlüyü bir araya getirip sponsorluk çekilişi diye insanları kandırıyor.
deolandırıcı.jpg

En çokta buna gülmüştüm :kekw::kekw::kekw::kekw:

Çağrı Taner'in çekilişlerine hiç inanmıyordum taa ki arkadaşıma onun çekilişinden telefon çıkıncaya kadar. Bence çoğu sahte :D

Aytuğun çekilişlerini bugüne kadar gerçek zannediyordum lakin iphone çekilişinin kazanan hesabı instagramda arama kısmına yazmıştım ve silmedim ismi, yaklaşık 1 hafta sonra o kullanıcı adı değişti çok farklı bir isim oldu. Akşamı da aytuğun açıkladığı iphone kazanını o ismi değişen hesap oldu. Bir çok sitenin sahte çekiliş yaptığını bu şekilde anlıyorum aytuğdan hiç şüphelenmemiştim ama maalesef o da insanların duygularını sömüren biri çıktı.

Aytuğun çekilişlerini bugüne kadar gerçek zannediyordum lakin iphone çekilişinin kazanan hesabı instagramda arama kısmına yazmıştım ve silmedim ismi, yaklaşık 1 hafta sonra o kullanıcı adı değişti çok farklı bir isim oldu. Akşamı da aytuğun açıkladığı iphone kazanını o ismi değişen hesap oldu. Bir çok sitenin sahte çekiliş yaptığını bu şekilde anlıyorum aytuğdan hiç şüphelenmemiştim ama maalesef o da insanların duygularını sömüren biri çıktı.
Sahte yapan da var yapmayan da forumda bir arkadaş birkaç kere rampage çekilişi kazanmış oyuncu ekipmanlarıda gelmişti

Geri