Neler Yeni

Instagram Instagram çekilişleri sahte mi?

Rutherr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
205
İsim
İlhan Mert
İlgilendiği Kategoriler
Minecraft ve Speedrun
Instagram
ilhanxmert
Steam
ilhanxmert
Discord
liluziilhxn#2013
Instagramda cagritaner, aytug gibi büyük kişilerin yaptığı çekilişler rastgele insanlaramı yoksa önceden anlaşılmış insanlaramı veriliyor? yada direk veriliyor mu? burak güngörün videosunu izlediğimde bir sponsor için hayvan gibi para istediklerini gördüğümde bana sahte gibi gelmedi ama KANITLARI VARSA gerçek mi değil mi diye paylaşın. (düşüncenizi yazmayın lütfen.)

Jaess

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Instagramda cagritaner, aytug gibi büyük kişilerin yaptığı çekilişler rastgele insanlaramı yoksa önceden anlaşılmış insanlaramı veriliyor? yada direk veriliyor mu? burak güngörün videosunu izlediğimde bir sponsor için hayvan gibi para istediklerini gördüğümde bana sahte gibi gelmedi ama KANITLARI VARSA gerçek mi değil mi diye paylaşın. (düşüncenizi yazmayın lütfen.)
O tarz bana hitap etmeyen sayfaları takip etmiyorum fakat gerçek olduklarını düşünmüyorum. Tuna adlı birini takip ediyorum, sponsorlarla birlikte çekiliş olarak telefonlar, tabletler teknolojik cihazlar vs. veriyor. Çok uzun zamandır takip etmekteyim ve o da uzun zamandır çekiliş yapmakta, bir kere kalkıp 2-3 tane araba veriyoruz, yok yat kat villa hediye ediyoruz dediğini görmedim açıkçası bunlarda bana mantıksız geliyor. Yüksek bütçeli bir çekilişte bile 50-60 kişi sponsor oluyor ve çekiliş o şekilde yapılıyor.

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dediğin kişilerin yaptıklarını bilmiyorum fakat kuzenim instagram çekilişinden 300 TL'lik orijinal beşiktaş forması kazandı.

Muti

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,777
İsim
Onur Muti
İlgilendiği Kategoriler
Mobil Bilgisayarlar, Apu sistemler, birazcık da gamepedler
Instagram
İg: @0nnurrr
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561199119862888/
Discord
Muti#0817
Tabi ki işini layığıyla yapan kişiler vardır günahlarını almayalım ama ben Aytuğa güveniyorum canlı yayında da yaptığı çekilişler vardı yılbaşında falan. Çağrı Taner güven vermiyor ama bilemeyiz tabi kii

mesut3467

80+ Bronze
Çoğunluğu sahte oluyor. Hatta bariz bir şekilde denk gelen Çağrının takip ettirdikleri arasındaki isimler photoshopla iki ünlüyü bir araya getirip sponsorluk çekilişi diye insanları kandırıyor.
deolandırıcı.jpg

En çokta buna gülmüştüm :kekw::kekw::kekw::kekw:

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Çağrı Taner'in çekilişlerine hiç inanmıyordum taa ki arkadaşıma onun çekilişinden telefon çıkıncaya kadar. Bence çoğu sahte :D

Edacyhn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Eda Ceyhan
Aytuğun çekilişlerini bugüne kadar gerçek zannediyordum lakin iphone çekilişinin kazanan hesabı instagramda arama kısmına yazmıştım ve silmedim ismi, yaklaşık 1 hafta sonra o kullanıcı adı değişti çok farklı bir isim oldu. Akşamı da aytuğun açıkladığı iphone kazanını o ismi değişen hesap oldu. Bir çok sitenin sahte çekiliş yaptığını bu şekilde anlıyorum aytuğdan hiç şüphelenmemiştim ama maalesef o da insanların duygularını sömüren biri çıktı.

Kaneki Ken

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,458
İsim
Fatih Ege Yıldırım
İlgilendiği Kategoriler
Anime , Bilgisayar , Kodlama
Aytuğun çekilişlerini bugüne kadar gerçek zannediyordum lakin iphone çekilişinin kazanan hesabı instagramda arama kısmına yazmıştım ve silmedim ismi, yaklaşık 1 hafta sonra o kullanıcı adı değişti çok farklı bir isim oldu. Akşamı da aytuğun açıkladığı iphone kazanını o ismi değişen hesap oldu. Bir çok sitenin sahte çekiliş yaptığını bu şekilde anlıyorum aytuğdan hiç şüphelenmemiştim ama maalesef o da insanların duygularını sömüren biri çıktı.
Sahte yapan da var yapmayan da forumda bir arkadaş birkaç kere rampage çekilişi kazanmış oyuncu ekipmanlarıda gelmişti

Top Bottom