Neler Yeni

İnstagram hesabım çalındı

Dahası  
Reaksiyon skoru
95
İsim
Arda İpek
hesabım çalındı kurtarmaya çalışıyorum ama bu kadar rezalet bir destek arayüzü olamaz hesap çalındıyı işaretliyorum beni bir sayfaya yönlendiriyor hesabım çalındıyı işaretliyorum oradan sonra kullanıcı adımı istiyor yazıyorum beni tekrar aynı destek sayfasına yolluyor bu nasıl iş arkadaşım. Ben ne yapacağım mailden yazdım 2 gün olacak cevap gelmedi

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,565
İsim
Yuzarsef
e-posta veya telefon aynı ise şifre değiştir onlar değişmişse nanay kardo meta adam olmaz ilgilenmezler çok beklersin

Dahası  
Reaksiyon skoru
95
İsim
Arda İpek
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
e-posta veya telefon aynı ise şifre değiştir onlar değişmişse nanay kardo meta adam olmaz ilgilenmezler çok beklersin
telefon aynı değiştirme için kod gönderiyo kodu giriyorum 6 haneli bir tande daha kod varmış güya onu istiyo google autechor mu ne öyle bir şeyde var diyo yok ** bulamadım öyle bişey sonra telefonla arayarak doğrulayayım dedim o da olmuyor telefonla arıyolar açıyorum ama doğrulanmıyo

drakathx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
697
İsim
Burak
hesabım çalındı kurtarmaya çalışıyorum ama bu kadar rezalet bir destek arayüzü olamaz hesap çalındıyı işaretliyorum beni bir sayfaya yönlendiriyor hesabım çalındıyı işaretliyorum oradan sonra kullanıcı adımı istiyor yazıyorum beni tekrar aynı destek sayfasına yolluyor bu nasıl iş arkadaşım. Ben ne yapacağım mailden yazdım 2 gün olacak cevap gelmedi
Şifre değiştirmeyi dene olmazsa çok önemliyse hesap kişisel reel hesabınsa özel bilgiler barındırıyorsa karakola git sibere yönlendirirler hesabı geri alıyorlar senin için.

Dahası  
Reaksiyon skoru
95
İsim
Arda İpek
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Şifre değiştirmeyi dene olmazsa çok önemliyse hesap kişisel reel hesabınsa özel bilgiler barındırıyorsa karakola git sibere yönlendirirler hesabı geri alıyorlar senin için.
o kadar değerli bir hesap değil zaten çok koymaz açarım yeni bitane ama yinede desteğin bana hesabı geri verebiliyor olması lazım

Top Bottom