İnstagram hesabım çalınmış

nalo55

80+
Reaksiyon skoru
96
İnsta hesabım çalınıp elon musk ile ilgili story ve post atılmış ama ben hesabı 3.parti sitelere girmedim 2gün önce pcden giriş yaptım.pcye format atmam gerek mi virüs girmiş mi yada format atmadan daha kolayı var mı

İnsta hesabım çalınıp elon musk ile ilgili story ve post atılmış ama ben hesabı 3.parti sitelere girmedim 2gün önce pcden giriş yaptım.pcye format atmam gerek mi virüs girmiş mi yada format atmadan daha kolayı var mı
Hocam tamda ben aynı konuyu açıyordum elon musk hakkında hikaye ve gönderi atılmış

Sebebi nedir öğrenebildin mi
Sizde kendi gmailinize bakın bir hocam eposta değişti olarak bir vildirim almışsınızdır büyük ihtimalle orda secure your account here yazısı var oraya tıklayıp hesabım çalındıyı işaretleyin. Birşeyler öğrendikçe sizi haberdar ederim.

Sizde kendi gmailinize bakın bir hocam eposta değişti olarak bir vildirim almışsınızdır büyük ihtimalle orda secure your account here yazısı var oraya tıklayıp hesabım çalındıyı işaretleyin. Birşeyler öğrendikçe sizi haberdar ederim.
Benim mail değişmemiş

Benim mail değişmemiş
Mailiniz değişmediyse şifreyi yenilemeyi deneyin hocam. Benim mailim değiştiği için şifre yenileme yapamıyordum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ekran görüntüsü 2023-11-19 114338.png

Ben böyle bir mail almışım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,185,354
Üyeler
188,083
Son üye
Jayzima