İnstagram Hesaplarım Durduk Yere Askıya Alınıyor

iFourveyn

80+
Reaksiyon skoru
66
Geçen hafta yıllardır kullandığım ana hesabım ve priv hesabım durduk yere askıya alındı bir sebep yokken prive itiraz ettim reddedildi ana hesabada etmeye çalışıyordum birisi başka telefon numarası ve iki faktörlü doğrulama eklemiş ama hesap banlı sonra yeni hesap açtım bi kaç gün önce o da az önce askıya alındı yanında 6-7 yıllık bir hesabım daha askıya alındı böyle olmasının sebebi ne kafayı yiyeceğim hiçbirseyde yapmıyorum itiraz taleplerimde red yiyor

Spam olarak algılamış olabilir. Arada bana da yapıyor ama ben bir şeyler yapıyorum hemen açılıyor.

hesabı başka birinin gibi görmüş olabilir spam olarak görebilir hele sürekli aynı ip den hesap açmaya çalışıyorsan banlı hesabının üstüne öbürleride normal olarak banlanır

Ne gibi şeyler

Hesabınız askıya alındı ekranının altında bir şey çıkıyor. Oraya basıyorum, hesabı hemen aktif ediyorlar. Dediğim gibi spama düşmüş olabilir hesabın. Eğer olur da açılırsa sağa sola yorum falan atma.

Hesabınız askıya alındı ekranının altında bir şey çıkıyor. Oraya basıyorum, hesabı hemen aktif ediyorlar. Dediğim gibi spama düşmüş olabilir hesabın. Eğer olur da açılırsa sağa sola yorum falan atma.
Yok zaten normalde asla yorum yazan biri değilim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yok zaten normalde asla yorum yazan biri değilim
Red yiyor itiraz taleplerim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,666
Üyeler
183,155
Son üye