btk kapattı mustehcen vıdeolar sansursuz vıdeolar yuzundenuzun bir süredir haberleri izlemiyorum, izole olmuş gibiyim. Birisi açıklayabilir mi neden kapandı instagram?
Müstehçenmiş o zaman asıl x i kapatmaları gerek kılıf uyduruyorlarbtk kapattı mustehcen vıdeolar sansursuz vıdeolar yuzunden
Ne davasıkral bılgısayar tartısma sonrası sakınlesmek ıcın ınsta konusumu actınız dava asamasında sanırım suanda
Harbi mi benim evde var eve gideyim onzamanTürknetlilerin haberi bile yok
btk katalogu var ona uymamıs ve kapatmak ıcın dava acacaklarmısNe davası
Ya bu zamana kadar hiçmi müsteçhen video paylaşılmamış BAŞTA OLMAK ÜZERE TİKTOK kapatılsınbtk katalogu var ona uymamıs ve kapatmak ıcın dava acacaklarmıs
dalga gecıyolar napacazYa bu zamana kadar hiçmi müsteçhen video paylaşılmamış BAŞTA OLMAK ÜZERE TİKTOK kapatılsın
Vpn kullanmaya devam sanki bana onlyfans instagtam da neyse yadalga gecıyolar napacaz
SUKAJDKASMSMWMKAMSMSMW reportedinşallah kapalı kalır kalıcı olarak. instagramı kimler kullanıyor:
-din düşmanları
-götünü açıp kekolar beğensin diyenler
-modern tinder abi yaa
-ibneler
aero ınstagram var sanırım bırı kullanıyomus forumda vpn gerek yok herhalde onaVpn kullanmaya devam sanki bana onlyfans instagtam da neyse ya
Onlar genel ağa bağlanmadığı için normalaero ınstagram var sanırım bırı kullanıyomus forumda vpn gerek yok herhalde ona