Forumdan ceza yememek için çok açmayacağım konuyu ama genel olarak +18 videolar ve korkutucu içerikler var sizdede varmı çoğu kişiye çıkmış ben sadece 1 tane gördüm ve kapattım gece boyu girmedim sabah 7:48de bakınca korkutucu videolar çıktı.
Herkeste böyle şu an toplu bir sorun var bir süre girmemeniz en iyisi olacaktırForumdan ceza yememek için çok açmayacağım konuyu ama genel olarak +18 videolar ve korkutucu içerikler var sizdede varmı çoğu kişiye çıkmış ben sadece 1 tane gördüm ve kapattım gece boyu girmedim sabah 7:48de bakınca korkutucu videolar çıktı.
Bende niye yok yaaaa link var mıForumdan ceza yememek için çok açmayacağım konuyu ama genel olarak +18 videolar ve korkutucu içerikler var sizdede varmı çoğu kişiye çıkmış ben sadece 1 tane gördüm ve kapattım gece boyu girmedim sabah 7:48de bakınca korkutucu videolar çıktı.
Zaten 1-2 gün girmeyeceğim psikoloji anlamında ilaç vs kullandım halada sıkıntısını çekiyorum ya düzelecek yada erişim engeli getirecekler.Herkeste böyle şu an toplu bir sorun var bir süre girmemeniz en iyisi olacaktır
Reis valla bazılarında yok ama çoğunda var bu problem yabancılardada ama boşver ciddi anlamda çok kötü videolar varBende niye yok yaaaa link var mı
psikolojini bu videolar mı bozduZaten 1-2 gün girmeyeceğim psikoloji anlamında ilaç vs kullandım halada sıkıntısını çekiyorum ya düzelecek yada erişim engeli getirecekler.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Reis valla bazılarında yok ama çoğunda var bu problem yabancılardada ama boşver ciddi anlamda çok kötü videolar var
Yani bunlar ve daha fazlaları 9 10 yaşımdan beri gördüğüm için.psikolojini bu videolar mı bozdu
Şahsi olarak bende bi tane çocuk hocasını dövüyordu sonra korkutucu videolar,jumpscareler vs. çıkıyordu.hocam deneyimleyen birisi anlatabilir mi ben özellikle mi denk gelmedim acaba? kaydırdıkça paranoyak videolar mı çıkıyor cidden herkeste şu an
evet sağlam cinayet videoları yada açık saçık paylaşımlar varForumdan ceza yememek için çok açmayacağım konuyu ama genel olarak +18 videolar ve korkutucu içerikler var sizdede varmı çoğu kişiye çıkmış ben sadece 1 tane gördüm ve kapattım gece boyu girmedim sabah 7:48de bakınca korkutucu videolar çıktı.
+18 çıplaklık cinayet kaza bolca kan vahşet yada absürt saçma şeylerhocam deneyimleyen birisi anlatabilir mi ben özellikle mi denk gelmedim acaba? kaydırdıkça paranoyak videolar mı çıkıyor cidden herkeste şu an
fark etmiyor geliyor herkeste böyle bende hep öyleydi geliyorayarlarda içerik tercihleri var onu en aza indir o zaman gelmez büyük ihtimal