Python'u bilen birine yaptır çok basit.instagramda gt ile hesap kasmayı düşünüyorum otomatik milleti takip etme programı varmıdır acaba ben buldum ama paralı üzcretsiz varmı
Discord sunucuları VB.Pythonu bilen birini nerden bulabilirim :/
Geri takip milleti takip edince onlarda seni takip ediyo karşılıklı takipleşme yaniDiscord sunucuları VB.
GT ne demek ?
Dc sunucusu varmı bildiğin veya arkadaşın olan birileri felan rica etsemDiscord sunucuları VB.
Malesef yokGeri takip milleti takip edince onlarda seni takip ediyo karşılıklı takipleşme yani
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Dc sunucusu varmı bildiğin veya arkadaşın olan birileri felan rica etsem
Rica ederim. Aklına takılan başka bir soru varsa sorabilirsin.Tamam teşekkür ederim ilgin için
Rica ederim. Aklına takılan başka bir soru varsa sorabilirsin.
Öğren bence , kimseye muhtaç kalma. Hem kendi zevkine göre daha güzel şeyler ortaya çıkarırsın. Hem zevkli bir iş.Python öğrenmeye çalışsam kendim yapabilirmiyim hani şu filmlerdeki hackerler oluyoya onların %0.1i kadar olsam yeter yani bi işe yararmı öğrenmem yoksa bilen birinimi arayım
Geri takip yani karşılıklı takip birisi seni takip ederse sende onu ediyorsun karşılıklı takipleşmiş oluyorsunuz.Discord sunucuları VB.
GT ne demek ?
Bu arada 13 yaşındayım günlük max 1 saatimi ayırabilirim dersler dershane felan baya yopun verimli olurmu sence 1-2 bölüm python dersi izlemiştim ama devam etmedim yaniÖğren bence , kimseye muhtaç kalma. Hem kendi zevkine göre daha güzel şeyler ortaya çıkarırsın. Hem zevkli bir iş.