o reklamların genel amacı da bastıktan sonra instagram hesabınızı girin ve devam edin bölümünü doldurunca amacına ulasmis olmuyor mu bilgi girmediysen sorun yok benceMerhabalar. İnstagramda Yanlışlıkla karşıma Çıkan Fake ea fc reklamına tıkladım. Hesap bilgisi falan girmedim hemen kapattım ama Hesabıma bişey olur mu?
(Telefondan)
Hesap girme Ekranı çıktı ama hemen kapattımo reklamların genel amacı da bastıktan sonra instagram hesabınızı girin ve devam edin bölümünü doldurunca amacına ulasmis olmuyor mu bilgi girmediysen sorun yok bence
Olmaz bilgilerini girmediysen veya bişé indirmediysenMerhabalar. İnstagramda Yanlışlıkla karşıma Çıkan Fake ea fc reklamına tıkladım. Hesap bilgisi falan girmedim hemen kapattım ama Hesabıma bişey olur mu?
(Telefondan)
kardeş bunu söylemek istemezdim ama yarın sabah 5 sularında evine fetöden şafak operasyonu yiyeceksin o ekranı gördüysen gg yaniMerhabalar. İnstagramda Yanlışlıkla karşıma Çıkan Fake ea fc reklamına tıkladım. Hesap bilgisi falan girmedim hemen kapattım ama Hesabıma bişey olur mu?
(Telefondan)
Evine gelebilirler her an
kardeş bunu söylemek istemezdim ama yarın sabah 5 sularında evine fetöden şafak operasyonu yiyeceksin o ekranı gördüysen gg yani