Rammstein
80+ Silver
Şimdi ben alay etmiyorum sert bir dille küfretmeden eleştiriyorum. Tolga Çevik komik bir adam bir şey diyemem. Şimdi şöyle düşün, adamın biri Elraenn ile ilgili videolara ulaşmak için o tagi açıyor, karşısına tahterevalliden uçan kız çıkıyor. Ayrıca beğenmiyorsan beğenmedim deyip geçmek ne seni geliştirir ne benim gördüğüm videoları. o yüzden hiçbir zaman beğenmedim deyip geçmeyeceğim. Bana uymayan, zayıf, saçma gördüğüm şeyleri her zaman belirteceğim.Öncellikle dediğim gibi anlamadın galiba keşfete düşmesi için populer tagler kullanmak zorundayım ki o tagdeki konulardan birine bir kullanıcı gittiğinde benim videom gözüksün ve görsün ayrıca küfür eden insan komiklikdir diye bir iddiam da yok bütün videolar küfürlü olsaydı tamam derdim. Tolga Çeviğin hayranı bir insanım ki o adam hiç küfür etmeden güldürebiliyor.
Ayrıca beğenmiyorsan beğenmedim diyip geçebilirsin laf atmak yada alay etmek zorunda değilsin.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ayırca demek beğeniliyor ki yükseliyor bunu da not etmek isterim.
ünlü ettiğiniz insanlara sitem etmiyorsun da burada videoların kesitlerini paylaşan bana sitem ediyorsun yazık.