Neler Yeni

İnstagram'da içerik üreticileri için mavi tik alma?

r103

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
ÇAĞAN
Arkadaşlar bir youtube kanalım var, bu kanalın bir instagram sayfası da var elbette ve bu sayfaya bir mavi tik almaya çalışıyorum ama olmuyor. İlla sayfa adı ve profil fotoğrafım kimlikteki ile uyumlu olmalıymış bu çok saçma yani bu sayfanın kimlik bilgilerimle alakasız bir adı ve kendi profil fotoğrafı var olması gerektiği gibi yani kimliğimdeki bilgilerle niye aynı olmak zorunda onu anlamadım. Yüzlerce sayfanın bu sorunu yaşamadan doğrulamalarını yaptığını görüyorum. Yani sayfada kendi adı ve fotosu yok bir markası var ya da içerik üreticisi olduğu kanal adı var ve sorun yaşamıyorlar. Ben yapamadım konu hakkında bilgisi olan var mı ?

r103

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
ÇAĞAN
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
çok yardımcı oldunuz arkadaşlar eyvallah! :)

Eymenzz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
215
İsim
Eymenarthur

Ekler

• resim_2025-03-27_205423443.png
    resim_2025-03-27_205423443.png
    1.7 KB · Hit: 8

pinkward

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
121
İsim
İ
Arkadaşlar bir youtube kanalım var, bu kanalın bir instagram sayfası da var elbette ve bu sayfaya bir mavi tik almaya çalışıyorum ama olmuyor. İlla sayfa adı ve profil fotoğrafım kimlikteki ile uyumlu olmalıymış bu çok saçma yani bu sayfanın kimlik bilgilerimle alakasız bir adı ve kendi profil fotoğrafı var olması gerektiği gibi yani kimliğimdeki bilgilerle niye aynı olmak zorunda onu anlamadım. Yüzlerce sayfanın bu sorunu yaşamadan doğrulamalarını yaptığını görüyorum. Yani sayfada kendi adı ve fotosu yok bir markası var ya da içerik üreticisi olduğu kanal adı var ve sorun yaşamıyorlar. Ben yapamadım konu hakkında bilgisi olan var mı ?
Bu konuda destek veren aracılar var tabii ücret alıyorlardır mutlaka ama danışırsan yardımcı olurlar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,076,808
Üyeler
171,104
Son üye
dsadas43432423894
Top Bottom