Tc vatandaşı olan ve mağdur olup avukat tutmaya maddi gücü yetmeyen herkese baro avukat atamam zorundadır.Bi
Blmiyorum ben öyle duydum araştırmak gerekiyor
Tc vatandaşı olan ve mağdur olup avukat tutmaya maddi gücü yetmeyen herkese baro avukat atamam zorundadır.Bi
Blmiyorum ben öyle duydum araştırmak gerekiyor
uğraşırım dersen uğraş mahkemelerde görsünler dolandırıcılığın sonunuMerhaba İnstagramda valornat hesap alıcaktım valorant hesap merkezi diye bir yerden parayı gönderdim ve engeli bastı bana şuan üzgünüm ne yapsam bilemedim
dava açmak dilekçeyi faks çekmek sonra dilekçe ile beraber bilgileri faks çekmek hatta bazen faks kabul etmiyorlar (genede) kargo ile göndermekTc vatandaşı olan ve mağdur olup avukat tutmaya maddi gücü yetmeyen herkese baro avukat atamam zorundadır.
Kardeşim anneni üzme. Bana özelden iban at sana o parayı göndereyim birdaha yapmamak kaydıyla. Hayat bir tecrübe yumağıdır. Geçmiş olsun. Bundan ders çıkar. Babanın günlük kazancından fazla paralarıda oyun için harcama birdaha.şimdi annem öğrenir felan kızar
Mesaj otomatik birleştirildi:
130
Kardeşim insta sayfalarının ucuz satmalarının sebebi dolandırıcı olmaları zaten senin bi problemin var herhalde.ÇOK PAHALIYA SATIYOLAR
Bir hakkin yok, hesap almak yasal degil zaten.Merhaba İnstagramda valornat hesap alıcaktım valorant hesap merkezi diye bir yerden parayı gönderdim ve engeli bastı bana şuan üzgünüm ne yapsam bilemedim
vallaha abi dilenmek gibi olmasın ama teşekkür ederimKardeşim anneni üzme. Bana özelden iban at sana o parayı göndereyim birdaha yapmamak kaydıyla. Hayat bir tecrübe yumağıdır. Geçmiş olsun. Bundan ders çıkar. Babanın günlük kazancından fazla paralarıda oyun için harcama birdaha.
hocam tam ismini yazar mısınız etiket ile insanlar dikkat etsinMerhaba İnstagramda valornat hesap alıcaktım valorant hesap merkezi diye bir yerden parayı gönderdim ve engeli bastı bana şuan üzgünüm ne yapsam bilemedim
düşünsenize şimdi bu parayı da cs hesabı alıp dolandırılıyor epic bilader anıvall
vallaha abi dilenmek gibi olmasın ama teşekkür ederim
bi hata yaptım her insan yapar bir daha yapmicağımza forumdakiler size söv veriyorum
valoranthesap_merkezi veya valorant_hesap merkezihocam tam ismini yazar mısınız etiket ile insanlar dikkat etsin
düşünsenize şimdi bu parayı da cs hesabı alıp dolandırılıyor epic bilader anı
Birader sende kıtlık mı var? Ürünü gönderdiğin kişiye banka dava açıyor diyorum anlamıyorsun ? Yaşın kaç senin? Yasanın adını hatırlamıyorum ama böyle bir kanun var.Bu arada uyarın hayırlı olsun birdaha böyle artislik taslama.ne alakası var kardeşim o zaman 2. elden eşya alıyım gönderiyim dekontu atıyım sonra ürün de bende para da ohh öyle bir şey mi yok öyle bir kanun hangi yasada var söyler misin
Yaşınız kaç sizin ya? Tek akıllı sizsiniz zaten.Aynennnn abicim aynen şu an banka para gönderdiğim herkese ceza işlemi uygulayabiliyor aynen eyupefecim şimdi bilmediğinden anlatıyorum yada anlatmıyorum beynini kullan sana bir örnek vericem ben sana şu an mesela gıcık kaptım kartına 100tl yolladım , gittim mahkemeye seni hapise atabiliyor muyum ?
Dolandırılan arkadaşa geçmiş olsun bir bardak soğuk su içsin günümüzde haberlerr çıkan dedeleri dolandıranlarda ibandan para alıyor çoğuda parasını geri alamıyor .