Neler Yeni

Instagram'da Yaşadığım Dolandırıcılık

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,886
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci
şimdi annem öğrenir felan kızar
Mesaj otomatik birleştirildi:

130
O zaman yapacak bir şey yok haram edin hakkınızı o kadar ömrü varsa bi 80 yıl sonra gani gani cezasını çeker.

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,886
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci
Ne anlatıyorsun kardeşim o zaman biz senle plan kuralım sana parayı atiyim banka bana tekrar 130tl mi atsın toplam 260tl miz olsun yemeğe çıkalım çocuk oyuncağı değil bunlar ödemek zorundalar falan yazmışsın bide aynen ödüyor şu an ibanı yolla
Birader bak konuyu bilmiyorsun bana kardeşim falan deme banka parayı kime gönderdiysen ona cezai işlem uyguluyor zaten.Bilip bilmeden konuşmayın şu forumda.Bi akıllı sensin zaten git bi kanunları falan öğren böyle bir şey var mı yok mu diye araştır yaşınız kaç sizin ya ?

Cerkutay

80+ Silver
En İyi Cevap
1
ama o kadar iyi oynuyolarki inanmamak elde değil
Dolandırıcılığın amacı o zaten. Bu kostümler silah kaplamaları bunlar göz boyamaktan başka bir şey değil. İşin içine dolandırıcılık girince zaten...

TalhaGnc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
194
İsim
Talha
Dolandırıcılığın amacı o zaten. Bu kostümler silah kaplamaları bunlar göz boyamaktan başka bir şey değil. İşin içine dolandırıcılık girince zaten...
tövbe ettim zaten ucuz etin yahnisi ....

Ckribrahim

Taç
En İyi Cevap
1
Geçmiş olsun kardeşim 130 TL yalan oldu hiç bişey olmaz bu saatten sonra sen mahkemeye gitsen 130 TL mi çaldırdım diye sana 150 TL verip geri gönderirler. Sen 1 bardak su iç bir daha da belirli siteler haricinde kimseden alış veriş yapma.

Birader bak konuyu bilmiyorsun bana kardeşim falan deme banka parayı kime gönderdiysen ona cezai işlem uyguluyor zaten.Bilip bilmeden konuşmayın şu forumda.Bi akıllı sensin zaten git bi kanunları falan öğren böyle bir şey var mı yok mu diye araştır yaşınız kaç sizin ya ?
Aynennnn abicim aynen şu an banka para gönderdiğim herkese ceza işlemi uygulayabiliyor aynen eyupefecim şimdi bilmediğinden anlatıyorum yada anlatmıyorum beynini kullan sana bir örnek vericem ben sana şu an mesela gıcık kaptım kartına 100tl yolladım , gittim mahkemeye seni hapise atabiliyor muyum ?

Dolandırılan arkadaşa geçmiş olsun bir bardak soğuk su içsin günümüzde haberlerr çıkan dedeleri dolandıranlarda ibandan para alıyor çoğuda parasını geri alamıyor .

LineaTurco

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,102
İsim
Zeki Müren
ne alakası var kardeşim o zaman 2. elden eşya alıyım gönderiyim dekontu atıyım sonra ürün de bende para da ohh öyle bir şey mi yok öyle bir kanun hangi yasada var söyler misin

Top Bottom