nike ın kendi sitesinde oluyor muİhtiyacı olanlar değerlendirebilir güzel fırsatAlıntıyı görüntüle
ben aldım sevmedim iade ettimAIR MONARCH IV uzun zamandır almayı düşünüyordum ama indirimli bir yerden bekliyordum sizce alınır mı? INSTREET'den daha önce alışveriş yapmadım hiç.
ben 2 3 kere yaptım daha önce herhangi bir sıkıntı yaşamadım. 2-3 gün içerisinde elime ulaştıAIR MONARCH IV uzun zamandır almayı düşünüyordum ama indirimli bir yerden bekliyordum sizce alınır mı? INSTREET'den daha önce alışveriş yapmadım hiç.
Hocam ayakkabıyı mı beğenmediniz yoksa herhangi bir problemi mi vardı? Defo, sahte vs.ben aldım sevmedim iade ettim
nike kendi sitesinden sipariş verdim beğenmedimHocam ayakkabıyı mı beğenmediniz yoksa herhangi bir problemi mi vardı? Defo, sahte vs.
instreet, flo'nun spor tarzı ürünleriyle ön planda olan yan markası denilebilirAIR MONARCH IV uzun zamandır almayı düşünüyordum ama indirimli bir yerden bekliyordum sizce alınır mı? INSTREET'den daha önce alışveriş yapmadım hiç.
air monatch serisi mükemmelAIR MONARCH IV uzun zamandır almayı düşünüyordum ama indirimli bir yerden bekliyordum sizce alınır mı? INSTREET'den daha önce alışveriş yapmadım hiç.
Rokfor peyniri de yanında hediye gelir bunu alırsan.Alınır mı? 390a geliyor