Neler Yeni

❌İndirim Bitti! İnstreet nike,adidas,puma %20 indirim

7mit

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
120
İsim
Ümit Bar
AIR MONARCH IV uzun zamandır almayı düşünüyordum ama indirimli bir yerden bekliyordum sizce alınır mı? INSTREET'den daha önce alışveriş yapmadım hiç.
Ben aldım iade ettim pişman oldum tekrar alacam o kadar güzel bi ayakkabı ama kalıbı çok dar en az 1 numara büyük al , ayakkabıda gıcırdama problemi de var onu da bil ben her şeye rağmen tekrar alacam her yerde görüyorum canım çekiyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu fiyatlar bindirilmiş mi normal mi ? Şahsen fiyat algım çok karıştı da 😂
Bindirme falan yok özellikle takip ettiğim ürünler var aynı fiyatta şuan hepsi
Mesaj otomatik birleştirildi:

AIR MONARCH IV uzun zamandır almayı düşünüyordum ama indirimli bir yerden bekliyordum sizce alınır mı? INSTREET'den daha önce alışveriş yapmadım hiç.
Güvenilir bir site merak etmeyin flonun spor versiyonu zaten kendisi, mağazalarına illa ki denk gelmişsinizdir zaten bilindik bir yer

kod çalışmıyor bilmem ne linkinde ki ürünler için diyor zaten o katalogdan seçiyorum neyse zaten pahalı üzerine biraz daha koyar 2 ayakkabı alırım instagramda ki ayakkabıcımdan. ( 3, 4 yıl dayanıyor ayakkabılar)

ereen

80+
kod çalışmıyor bilmem ne linkinde ki ürünler için diyor zaten o katalogdan seçiyorum neyse zaten pahalı üzerine biraz daha koyar 2 ayakkabı alırım instagramda ki ayakkabıcımdan. ( 3, 4 yıl dayanıyor ayakkabılar)
Sana özelden yazıp o instagramdaki ayakkabıcından alalım demi hemen

xTURANN

80+ Silver
InStreet Flo'nun bir alt markası gibi bir şey. Onun ürünlerini satıyor. Ben çok alışveriş yaptım mağazalarından, bir sorun yaşamadım şuanlık.

Top Bottom