Veysel35
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 263
Şair ne demek istiyor burdaRokfor peyniri de yanında hediye gelir bunu alırsan.
Şair ne demek istiyor burdaRokfor peyniri de yanında hediye gelir bunu alırsan.
Şair ne demek istiyor burda
hocam marka flonun yan markasıAIR MONARCH IV uzun zamandır almayı düşünüyordum ama indirimli bir yerden bekliyordum sizce alınır mı? INSTREET'den daha önce alışveriş yapmadım hiç.
Ben aldım iade ettim pişman oldum tekrar alacam o kadar güzel bi ayakkabı ama kalıbı çok dar en az 1 numara büyük al , ayakkabıda gıcırdama problemi de var onu da bil ben her şeye rağmen tekrar alacam her yerde görüyorum canım çekiyorAIR MONARCH IV uzun zamandır almayı düşünüyordum ama indirimli bir yerden bekliyordum sizce alınır mı? INSTREET'den daha önce alışveriş yapmadım hiç.
Bindirme falan yok özellikle takip ettiğim ürünler var aynı fiyatta şuan hepsiBu fiyatlar bindirilmiş mi normal mi ? Şahsen fiyat algım çok karıştı da![]()
Güvenilir bir site merak etmeyin flonun spor versiyonu zaten kendisi, mağazalarına illa ki denk gelmişsinizdir zaten bilindik bir yerAIR MONARCH IV uzun zamandır almayı düşünüyordum ama indirimli bir yerden bekliyordum sizce alınır mı? INSTREET'den daha önce alışveriş yapmadım hiç.
Sana özelden yazıp o instagramdaki ayakkabıcından alalım demi hemenkod çalışmıyor bilmem ne linkinde ki ürünler için diyor zaten o katalogdan seçiyorum neyse zaten pahalı üzerine biraz daha koyar 2 ayakkabı alırım instagramda ki ayakkabıcımdan. ( 3, 4 yıl dayanıyor ayakkabılar)
InStreet Flo'nun bir alt markası gibi bir şey. Onun ürünlerini satıyor. Ben çok alışveriş yaptım mağazalarından, bir sorun yaşamadım şuanlık.AIR MONARCH IV uzun zamandır almayı düşünüyordum ama indirimli bir yerden bekliyordum sizce alınır mı? INSTREET'den daha önce alışveriş yapmadım hiç.
reklam yapmak istesem isim verirdim kardeşSana özelden yazıp o instagramdaki ayakkabıcından alalım demi hemen