PSU’nuz gereksiz fazla hocam, kaliteli 750 watt 80+ alın çok rahat şekilde yetecektir. Aradaki fiyat farkıyla 4070Ti parasını çıkarırsınızknk valla 1400 € bütçemi aşıyor
yapmaz hocam cs yi 2k da oynayan yok tercih de edilmiyor cs2 için bilemem1440p de orta ayarlarda oynamayı düşünüyorum csgo’yu darboğaz yapar mı ?
4070 ti alırsam bütçeyi fazlasıyla aşıyorum o yüzden alamıyorum.yapmaz hocam cs yi 2k da oynayan yok tercih de edilmiyor cs2 için bilemem
Mesaj otomatik birleştirildi:
ama kafam rahat olsun bir kaç sene beni idare etsin rahatça diyorsanız 2k da da çok oynama düşünceniz varsa 4070 ti alabilirsiniz
Hocam ben de şimdi önceki mesajları okuyunca fark ettim 4070Ti’a 1400 euro verilmez. Şuanki durumunuzda 3080 alarak iyi yapmışsınız hayırlı olsun4070 ti alırsam bütçeyi fazlasıyla aşıyorum o yüzden alamıyorum.
O yüzden vermedim hocam zaten başka bi yerde manli rtx 4070 ti 900 € idi ama benden önce davranmışlarHocam ben de şimdi önceki mesajları okuyunca fark ettim 4070Ti’a 1400 euro verilmez. Şuanki durumunuzda 3080 alarak iyi yapmışsınız hayırlı olsun
Forumda her mesaj atan işin uzmanı değil mesela aklına uyduğunu James GG pek bu işlerden anlamıyor, forumdan gördüğü kadarıyla, ezbere öneriyor. Kendisi bende nde engelli zaten, uyarayım dedim.anakart asus tuf B650-M Plus sipariş ettim hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:
knk onu takarsam diğer bileşenlerden kısmak zorunda kalıcam bütçe 50k değil yanlış yazmışım
Teşekkür ederim bilgilendirme için.Forumda her mesaj atan işin uzmanı değil mesela aklına uyduğunu James GG pek bu işlerden anlamıyor, forumdan gördüğü kadarıyla, ezbere öneriyor, bende engelli zaten. Uyarayım dedim.
Aldığın anakartı gördüm fiyatına bağlı mesela tr de 6300 tl buna vermek yerine Prime B650M-A 4770tl ye almak daha mantıklı senin açından hiçbir şey değiştirmez. Ordan artan parayı başka parçada değerlendirmek daha mantıklı.Teşekkür ederim bilgilendirme için.
Anakart asus sipariş ettim iyi olacağını düşünüyorum.
Sağlık olsun hocam, nasipte 3080 varmış. Hali hazırda yeterince güçlü bir kart hayırlı olsunO yüzden vermedim hocam zaten başka bi yerde manli rtx 4070 ti 900 € idi ama benden önce davranmışlar