🔥İndirim İntel Arc A750 8 GB 7000 TL 🔥🔥🔥🔥🔥

En son biri 94 mı 90derecede çalışıyor diye sıcaklık kısıtlaması mı ne yapıyordu.

3060 gücünde olması lazım bu kart. Ama driverlar leş gibi mesela bazı oyunlar ekran kartı olmadan açılmıyor mafia 2 gibi acaba o tarz oyunlarda driverdan dolayı sıkıntı çıkarır mı diye düşünüyor insan.

Bir ara 1660s'den buna geçmeyi düşündüm de saf güç olarak iyi olsa da bazı oyunlarda gereken FPS'i veremiyor diye vazgeçmiştim şimdi bunu görünce tekrar bi baktım YT'den ama güncel videoda hala gerekir FPS'i vermiyor gibi geldi.

En son biri 94 mı 90derecede çalışıyor diye sıcaklık kısıtlaması mı ne yapıyordu.
Gücü ne kendisi ne. Bu sıcaklıklara ulaşması için kasanın kapalı olması, odanın 35 derece olması ve kasanın yerde dar alanda olması gerekiyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Çok iyi fiyat:

Geçenlerde 6249tl den satılmıştı. Yine bu fiyata düşeceğine eminim. Beklemek istemeyenler için güzel fiyat.

Gücü ne kendisi ne. Bu sıcaklıklara ulaşması için kasanın kapalı olması, odanın 35 derece olması ve kasanın yerde dar alanda olması gerekiyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Geçenlerde 6249tl den satılmıştı. Yine bu fiyata düşeceğine eminim. Beklemek istemeyenler için güzel fiyat.
Biliyorum o 6250 TL konusunuda ben açmıştım. Ama tekrar düşer vs demek mümkün değil o yüzden şimdide bu fiyatta alınabilir.

Biliyorum o 6250 TL konusunuda ben açmıştım. Ama tekrar düşer vs demek mümkün değil o yüzden şimdide bu fiyatta alınabilir.
Neden mümkün olmasın ki ? Düşmesindeki temel sebepler hala devam ediyor. Ne değişti ?

Geri