İsimbulamajim
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 2,345

Intel Arc B580 12GB GDDR6 192Bit Ekran Kartı - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!

7700xt ne kadar?POWERCOLOR 7800XT 19K Sence alınır mı 1 haftadır arayış içindeydim fiyat iyi gibi ? 7700 xt almaktansa
19k kral powercolorAlmayın biraz daha düşsün.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
7700xt ne kadar?
7700xt 16.5 2 el yakinimda 8 ay garantili 14k sence ne diyorsunuz test edip onumu yoksa sıfır 7800xt miAlmayın biraz daha düşsün.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
7700xt ne kadar?
Testleri vardır. Videolardan bakabilirsiniz. Amd bile ekran kartlarında bocaliyor. 9000 serisini ertelediler. Intel ise kumar zaten. Kafa rahat olsun dersen Nvdia. Nvdia dan ucuz ve fiyat olarak fark çoksa Amd. Kumar oynayim hepsinden ucuz olsun, şansımı deneyim dersen , Intelrx 7600 - b580 ikisinden hangisi mantıklı ?
bende a750 kullanıyorum çok sıkıntı çıkartmıyor tamam bazı oyunlarda problem var benim için en önemli olan premiere pro onda render anlamsız uzaya biliyor bazen sonra wwe 2k24 oynuyordum rtx 2060 var iken intel ile doğru düzgün oynanmıyor hemen oyundan atıyor ama diğer oyunlarda problem görmedim. Sonuç olarak verilen para ve hizmet olarak çok iyi. Bütçe varsa Nvidia bütçe az ve iyi performans isteniyorsa intel arc da alınabilir bence.Arc a750 kullanıyorum. B serisi daha iyi olmasına rağmen Bu fiyat bandına beklenip yeni guncellemelerle 4060 almak daha mantıklı. Intel tutunması zor bence ekran kartında Intel kullanan birisi olarak söylüyorum.
WWE de bende laptopda oynamıştım 3050 vardı. Arada atıyordu. Oyun sıkıntılıydi belki sonra düzenlmistir.arc a750 serisi kumar olarak 3.5 a aldım. Hikayeli oyunlar oynuyorum. Beni götürüyor. Yoklukda gidiyor gariban kartı memnunumbende a750 kullanıyorum çok sıkıntı çıkartmıyor tamam bazı oyunlarda problem var benim için en önemli olan premiere pro onda render anlamsız uzaya biliyor bazen sonra wwe 2k24 oynuyordum rtx 2060 var iken intel ile doğru düzgün oynanmıyor hemen oyundan atıyor ama diğer oyunlarda problem görmedim. Sonuç olarak verilen para ve hizmet olarak çok iyi. Bütçe varsa Nvidia bütçe az ve iyi performans isteniyorsa intel arc da alınabilir bence.![]()