lappelduvide
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,010
ryzen 5 5600 işlemci için ekran kartı bakıyoruz f/p olarak en uygun bunu bulabildim sizce bu kart alınır mı
Veya 7700 olabilirBence evet
Hazır sistemlerde 5600 var galiba5600 yetmiyor sanırım bu işlemciye
Fiyat performans gözün kapalı al. Ha biraz 5600 göre güçlü ama alınır.ryzen 5 5600 işlemci için ekran kartı bakıyoruz f/p olarak en uygun bunu bulabildim sizce bu kart alınır mı
şimdi fp olarak alabileceğin en iyi ekran kartı BİLDİĞİM KADARIYLA işlemci ne kadar güçlüyse o kadar iyi bir performans veriyordu bu kart ve re-size bar ayarını açman gerek.ryzen 5 5600 işlemci için ekran kartı bakıyoruz f/p olarak en uygun bunu bulabildim sizce bu kart alınır mı
7600 ve 4060 dan hızlı bir kart şans verilebilir.ryzen 5 5600 işlemci için ekran kartı bakıyoruz f/p olarak en uygun bunu bulabildim sizce bu kart alınır mı
Alinirda mumkunse islemci guncelle somra al daha güçlü işlemcilerle daha iyi çalışıyorryzen 5 5600 işlemci için ekran kartı bakıyoruz f/p olarak en uygun bunu bulabildim sizce bu kart alınır mı
bende pc olmasa çıktığı gibi alırdım o kartıryzen 5 5600 işlemci için ekran kartı bakıyoruz f/p olarak en uygun bunu bulabildim sizce bu kart alınır mı