YokturFurmark testi yaptım yeni aldım ürünü idarelik sonuçları nasıl var mı bir sorun ?
Değerler iyi.Furmark testi yaptım yeni aldım ürünü idarelik sonuçları nasıl var mı bir sorun ?
yani işlemcinizer yakışmicak bi ekran kartı ama fena değil yinede amd ve nvidiadan hem yazılım olarak hem teknolojii olarak baya geridebaya iyi kart memnunum intel işlemci sevmesemde ekran kartı hoşuma gidiyor
idarelik aldım dostum ya yeni seriler çıkana kadar GFN ile hayat geçmiyor valla ultimate aldım yetmiyor bazı oyunlar yok içinde falan normal oynamak istiyorum o yüzden yeni seri çıkana kadar idare etse yeter.yani işlemcinizer yakışmicak bi ekran kartı ama fena değil yinede amd ve nvidiadan hem yazılım olarak hem teknolojii olarak baya geride
yani hayırlı olsun memnunsanız şuanlık ne güzelidarelik aldım dostum ya yeni seriler çıkana kadar GFN ile hayat geçmiyor valla ultimate aldım yetmiyor bazı oyunlar yok içinde falan normal oynamak istiyorum o yüzden yeni seri çıkana kadar idare etse yeter.
İdarelik de olsa götürür bu kart rahat rahat.idarelik aldım dostum ya yeni seriler çıkana kadar GFN ile hayat geçmiyor valla ultimate aldım yetmiyor bazı oyunlar yok içinde falan normal oynamak istiyorum o yüzden yeni seri çıkana kadar idare etse yeter.
Aktif olarak bende kullanıyorum. Sonuçlar normal . Hayırlı olsun.Furmark testi yaptım yeni aldım ürünü idarelik sonuçları nasıl var mı bir sorun ?