Neler Yeni

İNTEL ARC B580'Lİ SİSTEM İÇİN YARDIM

Widiwidi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Eray
Pek bir ozellestirme yapamayiz kasayj bitfenix 600w degistirirsin bir de SSD kingston 1 TB alirsin 25.300 tutuyor. İlerde ram de alip dual channel yaparsin.

Bu monitörler hakkında düşünceniz nedir? Bunlar dışında va panel gameon 180hz ve dahua165hz seçenekleri var fakat markaların durumu ve modellerin kronik sıkıntıları hakkında bilgim olmadığından seçenek fazla.

skyla1e

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Hakan İlhan
Instagram
hknilhan.41
Discord
Skyla1e
Battle.net
Yeskamo41#2312
Discord
Skyla1e
Twitch
Skyla1e
YouTube
hakan ilhan
arc önermiyorum açtıgım konudan takibini yapabilirsin. Türkiye distribtoru penta bilişim adamlara bozuk kart gönderdim bana sağlam diye geri gönderildi tekrar geri gönderdim. oyunlarda görüntü bozuk ben stres testine soktum sorun yokmama oyunlarda bozuyor dedim 30dklık video gönderdim kanıt olarak adamlar stres testine sokup geri gönderdi bana

Ekler

• IMG_20250124_163924.jpg
    IMG_20250124_163924.jpg
    3.1 MB · Hit: 7

Widiwidi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Eray
arc önermiyorum açtıgım konudan takibini yapabilirsin. Türkiye distribtoru penta bilişim adamlara bozuk kart gönderdim bana sağlam diye geri gönderildi tekrar geri gönderdim. oyunlarda görüntü bozuk ben stres testine soktum sorun yokmama oyunlarda bozuyor dedim 30dklık video gönderdim kanıt olarak adamlar stres testine sokup geri gönderdi bana
4060 ve b580 iki seçeneğim var ben b580 tercih ediyorum. Bütün kartlarda arıza olacağını sanmıyorum denk gelmiş

Ysuflix

80+ Gold
Rampage PSU lar sıkıntılı sanırım, öyleyse kasayı bitfenix 600w ile değiştirmek daha mantıklı
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sistemdeki evercool soğutucu yaza kadar idare etmez mi?
hiçbir şekilde idare etmez en ufak yükte direk 100 derece oluyor işlemci ve hemen frekans kısıyor gücünü düşürüp soğuk kalmaya çalışıyor ama yine soğuk kalamıyor.

teknoloji işi şans işi arc yeni kart sorunun %99 pcden pcye değişir ve yazılımsaldır yeni yazılım beklemekten başka çaren yok bende türkiyenin en büyük pc firmalarından birinde montaj yapıyorum ve arc sistemlerin %40'ı ilk takınca görüntüyü vermiyor test ekran kartıyla takıp chipset driveri'nı falan kurunca görüntü vermeye başlıyor konu konu gezip kartı kötüleme hocam şans işi.

Widiwidi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Eray
An itibariyle bu konuda konuştuğumuz sistemlere zam yapmışlar :) şaşırtmıyor

qBedirhanq

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
129
İsim
bedirhan
Bunu gözden kaçırmışım bu fiyat daha iyi. Alırken kaç tane kasa fanı eklememi tavsiye edersiniz yeterli soğutma için? Yeterli sirkülasyonu nasıl sağlayabilirim?
https://www.incehesap.com/viper-blaze-hazir-sistem-fiyati-76594/ bu daha iyi olmazmı ram mhz si ve fiyat olarak itopya zorunlu değilse

https://www.incehesap.com/viper-blaze-hazir-sistem-fiyati-76594/ bu daha iyi olmazmı ram mhz si ve fiyat olarak itopya zorunlu değilse
fiyat dısında cok farkı yok anakart asrock ve ram farklı 400 daha fazla mhz ama cl bilgisi verilmemiş

Widiwidi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Eray

qBedirhanq

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
129
İsim
bedirhan

Widiwidi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Eray
ben baktığımda 26.5 du zamlı hali sanırım ilk fiyatı kaç tl di
Kasayı bitfenix yapıp ssdyi 1tb yapınca 25300 oluyordu dün gece

ben baktığımda 26.5 du zamlı hali sanırım ilk fiyatı kaç tl di
https://www.itopya.com/it-open-v16-...b-16gb-ddr5-1tb-m2-ssd-intel-arc-siste_h28021 şimdi bu sistem mantıklı hale geçti MSI kasa hakkında bilginiz var mı?

qBedirhanq

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
129
İsim
bedirhan
Kasayı bitfenix yapıp ssdyi 1tb yapınca 25300 oluyordu dün gece

https://www.itopya.com/it-open-v16-...b-16gb-ddr5-1tb-m2-ssd-intel-arc-siste_h28021 şimdi bu sistem mantıklı hale geçti MSI kasa hakkında bilginiz var mı?
hocam desteklediği anakart boyutu micro atx ileride atx anakarta geçemezsiniz bu kasayı alırsanız bence çok önemli değil rampage den her türlü daha kaliteli sonuçta psu modeli MAG A600DN yani kasa üzerine başka bir şey diyemem

Top Bottom