İntel b580 Düşük fps sorunu

Hocam elime ulaşalı 3 gün oldu iade alırlar değil mi bütçem 12 k civarı
İnternetten aldıysanız 14 gün iade hakkınız var, tabi kutu içeriğine ve ürüne zarar vermediyseniz. RTX4060 alınabilir.

Ekler

• Screenshot_2025-03-25-00-03-36-831_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2025-03-25-00-03-36-831_com.android.chrome.jpg
    625.1 KB · Hit: 31

Ekler

• Screenshot_2025-03-25-00-11-05-982_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2025-03-25-00-11-05-982_com.android.chrome.jpg
    1.5 MB · Hit: 34
Hayır internete baktığım kadarıyla öbür kullanıcılarda hemen hemen aynı değerleri almış
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu online oyunlarda FPS düşüklüğü tamamen kartın optimize olmamasından kaynaklanıyor
Hocam ya satıcı almazsa kabul etmezee çünkü satıcı n11 değil

Öyle bir durumda ürünü sana geri gönderiyorlar zorla iade etmek istersen dava açabilirsin ama aşırı kafa ağrıtır ve 2 yılda anca dava sonuç lanır
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bismillah deyip iadeye gönderecen başkada yapacak bişey yok reis

R5 5600 islemcine bu kart sana kim önerdi 😃
Ben r7 8700f ile kullandığım halde tam performans alamıyorum. Neyse o sorun değilde Intel shutter çözmesi lazım. Aniden FPS drop dalgalanması hiç iyi olmuyor

R5 5600 islemcine bu kart sana kim önerdi 😃
Ben r7 8700f ile kullandığım halde tam performans alamıyorum. Neyse o sorun değilde Intel shutter çözmesi lazım. Aniden FPS drop dalgalanması hiç iyi olmuyor
Form açtım alınır mı diye herkes al dedi

Peki ürün iade etmem sebebine ne yazayım
Mesafeli yöntemle yapılan alışverişlerde, satıcı, cayma bildiriminin kendisine ulaşmasından itibaren on dört gün içerisinde tüketicinin ödemiş olduğu bedeli iade etmek zorundadır. Ayrıca, tüketici cayma bildirimini yönelttiği tarihten itibaren on gün içerisinde satın aldığı malı iade etmek zorundadır.

Mesafeli yöntemle yapılan alışverişlerde, satıcı, cayma bildiriminin kendisine ulaşmasından itibaren on dört gün içerisinde tüketicinin ödemiş olduğu bedeli iade etmek zorundadır. Ayrıca, tüketici cayma bildirimini yönelttiği tarihten itibaren on gün içerisinde satın aldığı malı iade etmek zorundadır.
Hocam peki satıcı n11 değil büyük ihtimalle almayacak geri gönderir

Geri