Neler Yeni

İnceleme İNTEL BE200 VS İNTEL AX201 VS UGREEN AX1800 WİRELESS ADAPTER

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Yunus Yıldırım
İntel işlemcilerin neredeyse hepsinde çalışıyor fakat AMD anakrt ve işlemcilerde sistemde uyumsuzluk kitlenme rastlanıyor önermem. Bu ürünün türkiye satışını yapıyorum disbirütörü sayılırım o yüzden biliyorum.
Peki bana amd uyumlu wifi 7 veya wifi 6e stabil çalışacak kart önerir misin ? Aliexpreste MT7925 buldum lakin uyumlu mu bilmiyorum.

Farex

80+ Silver
dizüstün sorun olabilir fakat masaüstünde sorun olacağını zannetmem
nedeni yeni amd anakartlarında Wi Fi 7 İntel BE200 kullanılıyor

Ben buradan aldım ilk indirim 642 tl
Ben bu sorunu baştan yaşadım sattığım insanlar yaşadığı problemle alakalı iade yaptı ve şuan Türkiye ye artan maliyetler sebebi ile bireysel satış yapmıyorum çok fazla ya şirketlerle anlaşıyorum yada satmıyorum. Zaten benim Polonya da e ticaret firmam var ve ben burada ürünler satıyorum yani senin dediğin olay gibi dizüstünde problem vardır diyemezsin ben bu ürünü tedarik eden insanım ki benim 4 laptobum var 2 si üst düzey biri aktif devamlı kullandığım MSI VECTOR 17 HX o yüzden amd kullananlara önermiyorum crash alma oranı yüksek.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Peki bana amd uyumlu wifi 7 veya wifi 6e stabil çalışacak kart önerir misin ? Aliexpreste MT7925 buldum lakin uyumlu mu bilmiyorum.
Ax210 yeterlidir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Yunus Yıldırım
Ben bu sorunu baştan yaşadım sattığım insanlar yaşadığı problemle alakalı iade yaptı ve şuan Türkiye ye artan maliyetler sebebi ile bireysel satış yapmıyorum çok fazla ya şirketlerle anlaşıyorum yada satmıyorum. Zaten benim Polonya da e ticaret firmam var ve ben burada ürünler satıyorum yani senin dediğin olay gibi dizüstünde problem vardır diyemezsin ben bu ürünü tedarik eden insanım ki benim 4 laptobum var 2 si üst düzey biri aktif devamlı kullandığım MSI VECTOR 17 HX o yüzden amd kullananlara önermiyorum crash alma oranı yüksek.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ax210 yeterlidir.
Bazıları amd ile uyumlu çalışmıyor demiş ağa çalışır mı dersin ?

Farex

80+ Silver
Bazıları amd ile uyumlu çalışmıyor demiş ağa çalışır mı dersin ?
Bak kardeşim çalışıyor zaten çalışmasına fakat sistemde çökme kitlenme durumları veya takılma durumları yaşayan sıklıkta. Bununla alakalı intel de zaten sadece intel işlemcileri için uyumlu olduğunu belirtti ve AMD işlemcili cihazlarda desteğinin olmadığını söyledi bizim satışımız o yönde.

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Yunus Yıldırım
Bak kardeşim çalışıyor zaten çalışmasına fakat sistemde çökme kitlenme durumları veya takılma durumları yaşayan sıklıkta. Bununla alakalı intel de zaten sadece intel işlemcileri için uyumlu olduğunu belirtti ve AMD işlemcili cihazlarda desteğinin olmadığını söyledi bizim satışımız o yönde.

şu işimi görür mü reis ?

Farex

80+ Silver
USB adapter larda ping sorunu dalgalanma yaşanıyor. Bir keresinde senin modemin wifi7 mi? onu geçtim internet hızın 1 gigabit ve üstü mü? bu sorunlardan biri hayır ise wifi 7 bakmanın anlamı hiç yok.

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Yunus Yıldırım
USB adapter larda ping sorunu dalgalanma yaşanıyor. Bir keresinde senin modemin wifi7 mi? onu geçtim internet hızın 1 gigabit ve üstü mü? bu sorunlardan biri hayır ise wifi 7 bakmanın anlamı hiç yok.
Ax210lu kart alıp geçiyorum o zaman usta çalışırsa şansıma artık. Peki pcie girişli olanlarla m2 e key olanlar arasında performans farkı olur mu ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Yunus Yıldırım

Farex

80+ Silver

bu iyi mi ? HP de indirim kodum var.
Evet iyidir iş görür tabii ki.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri