dolaroldu8tl
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,670
Celeron G4930 RX 550,RX560 ile darboğaz yapar mı? Bottleneck calculator yapmaz diyor ama sormak istedim.
Oraya güvenmiyorum. @Emir Aydın İnteller hakkında bilgili.Bottleneck calculator
G4930 2019 çıkışlı bir işlemciOraya güvenmiyorum. @Emir Aydın eski nesil İnteller hakkında bilgili.
Bilmiyorum o işlemcileri, bilgili olan birini etiketledim zaten.İşlemcinin yettiği oyunlarda belki besler ama o işlemci oyunlar için fazla yetersiz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
G4930 2019 çıkışlı bir işlemci
Yapmaz hocam ikisi birbirine denk.Celeron G4930 RX 550,RX560 ile darboğaz yapar mı? Bottleneck calculator yapmaz diyor ama sormak istedim.
O işlemci çoğu oyun için yetersiz ama.Yapmaz hocam ikisi birbirine denk.
normal çoğu kişi pentium ve celeron işlemcilere dikkat etmez darboğaz yapmaz ama fps çok düşük olurİşlemcinin yettiği oyunlarda belki besler ama o işlemci oyunlar için fazla yetersiz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
G4930 2019 çıkışlı bir işlemci
Pentium olsa bir nebze besler de celeron 2c 2t, çoğu oyun için yetersiz bir işlemcinormal çoğu kişi pentium ve celeron işlemcilere dikkat etmez darboğaz yapmaz
Hocam darboğaz için dedim yani işlemci ile ekran kartı eşit güçte sayılırlar.O işlemci çoğu oyun için yetersiz ama.
g5420 olsa onu önerecem ama trde yokPentium olsa bir nebze besler de celeron 2c 2t, çoğu oyun için yetersiz bir işlemci
O işlemcinin yettiği oyunlarda besler zaten.Hocam darboğaz için dedim yani işlemci ile ekran kartı eşit güçte sayılırlar.
Katılıyorum.O işlemcinin yettiği oyunlarda besler zaten.
Demek istediğim o işlemci çoğu oyun için ya minimum ya da altında, yani darboğazdan ziyade drop sorunu filan yaşatabilir.
Valorant, CS:GO felan yetersiz mi kalır yani?O işlemcinin yettiği oyunlarda besler zaten.
Demek istediğim o işlemci çoğu oyun için ya minimum ya da altında, yani darboğazdan ziyade drop sorunu filan yaşatabilir.