kule tipi fan alabilirsinstok fan kullanıyorum yani kendi fanını 3 4 ay çnce termal macunu yeniledim boştayken Alıntıyı görüntüleböyle blender acıkken 95 falan nasıl düşürürüm
guc kisar en kötü kapanir pc kendini korumak icinşuan ona ayrıabilecek bir bütçem yok böyle kalsa bir kac ay sizce sıkıntı yaratımı
aynı işlemci kullanıyorum, stok fan yetmiyor buna en iyi macunu kullan istersen işlemiyor.stok fan kullanıyorum yani kendi fanını 3 4 ay çnce termal macunu yeniledim boştayken Alıntıyı görüntüleböyle blender acıkken 95 falan nasıl düşürürüm
FİKİR İÇİN COK TESEKKUR EDERİM SIVI SOĞUTMA ALMAZSAM BUNU DÜŞÜNEBİLİRİMBoşta değerler normal değil yerine tam oturmamış olabilir mi . şu an için soğutucu düşünmediğinizi belirtmişsiniz ama böyle bir ürün işinizi görecektir geçenlerde 500 tl civarına düşmüştü tekrardan düşebilir .
Yükleniyor...
www.hepsiburada.com
SİSTEMİMİZ AYNI HOCAM TEK FARK SENİNKİ 6750XT BENİMKİ 70XT GERCEKTEN SIKINTI BU İSLEMCİ YAaynı işlemci kullanıyorum, stok fan yetmiyor buna en iyi macunu kullan istersen işlemiyor.
BABAMIN ARKADASI Bİ TERMAL MACUN VEWRMİSTİ MARKASINI HATIRLAMIYORUM MALESEF,Ya montaj problemi var ya da macun yerine çamur sürdün. O işlemci o kadar ısınan bir işlemci değil. Tamam stok fan yetersiz ama boşta o sıcaklıklar na-mümkün.
11. Nesil çok kötü cidden aşırı ısınıyorlar.FİKİR İÇİN COK TESEKKUR EDERİM SIVI SOĞUTMA ALMAZSAM BUNU DÜŞÜNEBİLİRİMSOĞUTUCUYU TAKARKEN COK ZORLANDIM AMA SALLANMA V.S OLMUYODU YANİ BİLMİYORUM
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
SİSTEMİMİZ AYNI HOCAM TEK FARK SENİNKİ 6750XT BENİMKİ 70XT GERCEKTEN SIKINTI BU İSLEMCİ YA
BABAMIN ARKADASI Bİ TERMAL MACUN VEWRMİSTİ MARKASINI HATIRLAMIYORUM MALESEF,
sıvı soğutmayı boş ver sen,Kule tipi alıp kullanırsın.Stok fanda rainbow six,bf1 de ben Thermal throttling yiyordum.blender da öyle güzel perfomans beklemeSİSTEMİMİZ AYNI HOCAM TEK FARK SENİNKİ 6750XT BENİMKİ 70XT GERCEKTEN SIKINTI BU İSLEMCİ YA
SATIP RYZEN 5 7500F ALICAM HERALDE11. Nesil çok kötü cidden aşırı ısınıyorlar.
SATIP RYZEN 5 7500F ALICAM HERALDEsıvı soğutmayı boş ver sen,Kule tipi alıp kullanırsın.Stok fanda rainbow six,bf1 de ben Thermal throttling yiyordum.blender da öyle güzel perfomans bekleme
aynı fikir benim aklımda da var.İntel bileşenleri satıp 7500f geçmeyi planlıyorum, şuan bana yetiyor ama stok fanla kullanılabilir hale geliyor.SATIP RYZEN 5 7500F ALICAM HERALDE
SATIP RYZEN 5 7500F ALICAM HERALDE
AMD de ısınıyor onun için alcaksan.SATIP RYZEN 5 7500F ALICAM HERALDE
SATIP RYZEN 5 7500F ALICAM HERALDE