zahkriisos002
80+
- Reaksiyon skoru
- 14
bu işlemciyi almayı düsünüyorum sizce napiyim aliyimi https://www.sahibinden.com/ilan/iki...12m-onbellek-2.66ghz-1333-mhz-934831185/detay
hayır anakartım var zaten g41 md foxconnAlınabilir, anakart almış mıydınız?
o işlemcinin öyle orta ayarda gta falan oynatıcağını hiç sanmıyorumhayır anakartım var zaten g41 md foxconn
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Şimdi ben tam olarak böyle şey istiyorum oyunlardaki fpsim iyi olsun orta ayarlarda felan bana rahat oynatsın drop girmeden gta5i valoranttı csgoyu orta ayarlarda oynatsın yeter diğer oyunları lowda oynasamda yeter sürekli bakıyorum karsıma yeni yeni işlemciler cıkıyo kafam karısıyo bi q9450 ye geciyom bi q9400 e geciyom bi xeon e5450 ye geciyom artık kafam karıstı bi yardım edin yaw
Ekran kartı iyiyse oynar. Hatta ekran kartı iyiyse çoğu ayarı high yaparak da oynayabilir. E5462 ile 1050 ti ve hd 7770 denemiş biri olarak söylüyorum ki elimdeki işlemcinin performansı q9450den gözle görülür düzeyde gerideydi.o işlemcinin öyle orta ayarda gta falan oynatıcağını hiç sanmıyorum
Valorantı bilmiyorum ama ekran kartı yetiyorsa işlemci sorun çıkarmaz diye düşünüyorum. Ayrıca ram de önemli, kaç gb?hayır anakartım var zaten g41 md foxconn
Şimdi ben tam olarak böyle şey istiyorum oyunlardaki fpsim iyi olsun orta ayarlarda felan bana rahat oynatsın drop girmeden gta5i valoranttı csgoyu orta ayarlarda oynatsın yeter diğer oyunları lowda oynasamda yeter sürekli bakıyorum karsıma yeni yeni işlemciler cıkıyo kafam karısıyo bi q9450 ye geciyom bi q9400 e geciyom bi xeon e5450 ye geciyom artık kafam karıstı bi yardım edin yaw
Ekran kartım R7 240 GDDR5 2gb vram var ve 4 gb ramim var ama 4 gb daha almayı düşünüyorumEkran kartı iyiyse oynar. Hatta ekran kartı iyiyse çoğu ayarı high yaparak da oynayabilir. E5462 ile 1050 ti ve hd 7770 denemiş biri olarak söylüyorum ki elimdeki işlemcinin performansı q9450den gözle görülür düzeyde gerideydi.
Valorantı bilmiyorum ama ekran kartı yetiyorsa işlemci sorun çıkarmaz diye düşünüyorum. Ayrıca ram de önemli, kaç gb?
4gb ram daha alırsanız gta 5 de 1366x768de normal ayarlarda akıcı oynayabilirsiniz muhtemelen.Ekran kartım R7 240 GDDR5 2gb vram var ve 4 gb ramim var ama 4 gb daha almayı düşünüyorum
valorantta ne olur peki4gb ram daha alırsanız gta 5 de 1366x768de normal ayarlarda akıcı oynayabilirsiniz muhtemelen.
Normalde yapılıyor da o anakartta yapılıp yapılmadığını bilmiyorum, biosu karıştırıp bakabilirsiniz.valorantta ne olur peki
bide ben q serisinden bi işlemci alsam oc yapabilirmiyim ona onu ögrenmek istiyorum anakart modelimde g41md foxconn 775 soket
ben tam olarak oc yapmayıda bilmiyorum hangi ayara girmem gerekiyo yanlıs bişeyde yapmak istememNormalde yapılıyor da o anakartta yapılıp yapılmadığını bilmiyorum, biosu karıştırıp bakabilirsiniz