intel core 2 quad alıcam yardım edin

Alınabilir, anakart almış mıydınız?

Alınabilir, anakart almış mıydınız?
hayır anakartım var zaten g41 md foxconn
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Şimdi ben tam olarak böyle şey istiyorum oyunlardaki fpsim iyi olsun orta ayarlarda felan bana rahat oynatsın drop girmeden gta5i valoranttı csgoyu orta ayarlarda oynatsın yeter diğer oyunları lowda oynasamda yeter sürekli bakıyorum karsıma yeni yeni işlemciler cıkıyo kafam karısıyo bi q9450 ye geciyom bi q9400 e geciyom bi xeon e5450 ye geciyom artık kafam karıstı bi yardım edin yaw

Şimdi ben tam olarak böyle şey istiyorum oyunlardaki fpsim iyi olsun orta ayarlarda felan bana rahat oynatsın drop girmeden gta5i valoranttı csgoyu orta ayarlarda oynatsın yeter diğer oyunları lowda oynasamda yeter sürekli bakıyorum karsıma yeni yeni işlemciler cıkıyo kafam karısıyo bi q9450 ye geciyom bi q9400 e geciyom bi xeon e5450 ye geciyom artık kafam karıstı bi yardım edin yaw
o işlemcinin öyle orta ayarda gta falan oynatıcağını hiç sanmıyorum

o işlemcinin öyle orta ayarda gta falan oynatıcağını hiç sanmıyorum
Ekran kartı iyiyse oynar. Hatta ekran kartı iyiyse çoğu ayarı high yaparak da oynayabilir. E5462 ile 1050 ti ve hd 7770 denemiş biri olarak söylüyorum ki elimdeki işlemcinin performansı q9450den gözle görülür düzeyde gerideydi.

Valorantı bilmiyorum ama ekran kartı yetiyorsa işlemci sorun çıkarmaz diye düşünüyorum. Ayrıca ram de önemli, kaç gb?

Ekran kartı iyiyse oynar. Hatta ekran kartı iyiyse çoğu ayarı high yaparak da oynayabilir. E5462 ile 1050 ti ve hd 7770 denemiş biri olarak söylüyorum ki elimdeki işlemcinin performansı q9450den gözle görülür düzeyde gerideydi.

Valorantı bilmiyorum ama ekran kartı yetiyorsa işlemci sorun çıkarmaz diye düşünüyorum. Ayrıca ram de önemli, kaç gb?
Ekran kartım R7 240 GDDR5 2gb vram var ve 4 gb ramim var ama 4 gb daha almayı düşünüyorum

4gb ram daha alırsanız gta 5 de 1366x768de normal ayarlarda akıcı oynayabilirsiniz muhtemelen.
valorantta ne olur peki

bide ben q serisinden bi işlemci alsam oc yapabilirmiyim ona onu ögrenmek istiyorum anakart modelimde g41md foxconn 775 soket

valorantta ne olur peki

bide ben q serisinden bi işlemci alsam oc yapabilirmiyim ona onu ögrenmek istiyorum anakart modelimde g41md foxconn 775 soket
Normalde yapılıyor da o anakartta yapılıp yapılmadığını bilmiyorum, biosu karıştırıp bakabilirsiniz.

Şimdi oc dram frequency diye bişey varmış heralde bitane adam 399 yapmış 3 ghze kadar cıkmıs 2.50 den q8300 işlemcisi felan varmış ve dram frequencysinde 400 yazıyor benim cpu z mde 533 frequency yazıyor yani benim ghz şeyim dahamı fazla olur ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,185,667
Üyeler
188,143
Son üye
tharden
Geri