İntel core i5 10500 gigabyte rtx 2080 super gaming oc 8 gb darboğaz

thaqua

80+
Reaksiyon skoru
14
Arkadaşlar bu zamanlarda pc toplamak oldukça zor ancak benim eski pc artık bitti ve bende sıfırdan pc toplamaya karar verdim ancak yine de bütçem sınırlıydı aldığımekipmanda intel core i5 10500 işlemci var ancak ekran kartım gigabyte rtx 2080 gaming oc 8gb sizce bu işlemci ile bu ekran kartı darboğaza girer mi? Şimdiden cevaplar için teşekkür ediyorum.

Arkadaşlar bu zamanlarda PC toplamak oldukça zor ancak benim eski PC artık bitti ve bende sıfırdan PC toplamaya karar verdim ancak yine de bütçem sınırlıydı aldığımekipmanda intel core i5 10500 işlemci var ancak ekran kartım Gigabyte rtx 2080 gaming oc 8gb sizce bu işlemci ile bu ekran kartı darboğaza girer mi? Şimdiden cevaplar için teşekkür ediyorum.
Neden intel soruyorum sadece
Alacaksan darboğaz yapmaz

Arkadaşlar bu zamanlarda PC toplamak oldukça zor ancak benim eski PC artık bitti ve bende sıfırdan PC toplamaya karar verdim ancak yine de bütçem sınırlıydı aldığımekipmanda intel core i5 10500 işlemci var ancak ekran kartım Gigabyte rtx 2080 gaming oc 8gb sizce bu işlemci ile bu ekran kartı darboğaza girer mi? Şimdiden cevaplar için teşekkür ediyorum.
Gaming gecesinde 10700var onu al uyguna gelir

Yani RTX 2080 Super ile 1080p falan oynanmaz zaten o kart 4K için kullanılır, minimum 2K çözünürlükte oynarsın. 1080p oynicam diyorsan 2060 Super al yeter.

10500 zayıf bir işlemci değil ama intel ısınıyor. Bunu diyeceği hiç aklıma gelmez di ama İntel ısınıyor :D.

ilerde intel i7 10. nesillerine yöneleceğim için anakartı artırmışken başlangıç olarak bu işlemciyi seçtim. cevabınız için çok teşekkürler.
dostum. ilk önceliklen lga 1200 socket geldi gibi gidicek. ölü bi socket.
intel bu cpu tek piyasayi bos birakmamak icin piyasaya sundu.
bu version tek bi beta cpu.
pci express 4.0 11900k cpu olucak, buda 5 ay sonra sunulucak.

2021 yaz aylarda alderlake gelicek veya sunulucak. tüm yenilik burda.
DDR 5 ve pci express 4.0 veya 5.0 support.
ondan haric usb 4.0

yani anlican 1 senenin icinde 3 tane cpu nesil gelicek.

o yüzden intel alma derim.

bak benim intel i9 9900k kullaniyorum.
lakin 1,5 seneden beri.
ve ben bile 2021 yaz aylari veya 2022 beklicem.

Geri