Hazır Sistem Tavsiyesi: Gaming PowerBoost Değerlendirmesi

Tek tek toplarsan 9-10 ay peşin fiyata taksitle 40kya daha iyisini toplarsın

Araştırma işini azaltalım arkadaşlar

Uzun araştırmalarına ekleseydin keşke daha 3 günlük muhabbet
Güncel link
Ryzen istemiyorum ki hocam :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Araştırma işini azaltalım arkadaşlar
Daha iyisini bulalım ve sunalım hocam

Tek tek toplarsan 9-10 ay peşin fiyata taksitle 40kya daha iyisini toplarsın
Yapıcı yorumların hastasıyızz

Ryzen istemiyorum ki hocam :)

Daha iyisini bulalım ve sunalım hocam

Yapıcı yorumların hastasıyızz
Ryzen neden istemiyorsunuz? Daha ucuza daha iyi performans veriyor ryzen?

Ulan herkes dünden beri pahalı dedi sisteme, itopyasıdır incehesabıdır girdim baktım her yerde pc topladım hepsinde de burdaki fiyattan daha pahalı çıktı. Nedir bu işin mantığı anlamadım.

Ulan herkes dünden beri pahalı dedi sisteme, itopyasıdır incehesabıdır girdim baktım her yerde pc topladım hepsinde de burdaki fiyattan daha pahalı çıktı. Nedir bu işin mantığı anlamadım.
Oralardan toplarsan pahalı olur, hazır sistemler satılıyor mesela 11.11de vatan bilgisayarda 7500f-5060ti 16gb satıldı 35bine, kaldıki o da çok iyi değildi ama senin bulduğun sistemle arasında 10binlira var mantıklı mı sence bunu alman

Oralardan toplarsan pahalı olur, hazır sistemler satılıyor mesela 11.11de vatan bilgisayarda 7500f-5060ti 16gb satıldı 35bine, kaldıki o da çok iyi değildi ama senin bulduğun sistemle arasında 10binlira var mantıklı mı sence bunu alman
Bu şekilde indirimi toplu halde nasıl takip edebilirim bi bilsem😂 bide bu tarz hazır sistemlerde illaki bi parçanın ucuzunu koymuyorlar mı? Birde toplarken nerden toplamak mantklı?

Bu şekilde indirimi toplu halde nasıl takip edebilirim bi bilsem😂 bide bu tarz hazır sistemlerde illaki bi parçanın ucuzunu koymuyorlar mı? Birde toplarken nerden toplamak mantklı?
Hazir sistem almayacaksan alacağın parça için tek tek sitelere bakacaksın. Akakceden falan ya da. Ama indirimli hazır sistemden daha pahalıya gelir her türlü

İndirimleri bu forumdan sıcak fırsatlar başlığında takip edebilirsin acelen yoksa mutlaka o paraya çok daha iyi sistemler alırsın

Hazir sistem almayacaksan alacağın parça için tek tek sitelere bakacaksın. Akakceden falan ya da. Ama indirimli hazır sistemden daha pahalıya gelir her türlü
Peki bu paylaştığım sistem ne kadar olsa mantıklıydı fiyat olarak? Çünkü burda abartıldığı kadar pahalı olmadığı sonucuna varıyorum ben dünden beri yaptığım araştırmalar sonucu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,172,928
Üyeler
186,264
Son üye
radiuxs
Geri