benim attığımı al başka 2070S sistem zor, var aslında ama en mantıklısı bubilmiyorum :/
Nvidia bile bu kadar emin değil 3060tan hallere bak hele.direk onu al zaten 3060 2070S gücünde olur
Palit 2070S GP OC seçeceksin JS olanı değill!!stokta yok yazıyo en pahalısınımı seçiyim
bunun mantığını kurmak basit bir şey. pp ye bakınca büyüğüm olduğun anlaşılıyor o yüzden tartışmaya girmek istemiyorum.Nvidia bile bu kadar emin değil 3060tan hallere bak hele.
tamamdırPalit 2070S GP OC seçeceksin JS olanı değill!!
Mesaj otomatik birleştirildi:
bunun mantığını kurmak basit bir şey. pp ye bakınca büyüğüm olduğun anlaşılıyor o yüzden tartışmaya girmek istemiyorum.
3060 ın 2070S gücünde olabilme sebepleri;Nvidia bile bu kadar emin değil 3060tan hallere bak hele.
Tartışabiliriz.Palit 2070S GP OC seçeceksin JS olanı değill!!
Mesaj otomatik birleştirildi:
bunun mantığını kurmak basit bir şey. pp ye bakınca büyüğüm olduğun anlaşılıyor o yüzden tartışmaya girmek istemiyorum.
Abi valla ben forumdaki herkesle şu 3000 serisi fiyatları hakkında tartışıyorum.Tartışabiliriz.
Bi kart çıksın yeter Bi salın la. Dolar oynak karı gibi siz ne kadar net konuşuyonuz öyle. Konsol gibi %50 donanım vergisi gelirse ne yapacak bu adam.
@ByEfe04 şu anki ekonomi şartlarına bakarak konuşuyorum, dedikleriniz imkansız değil evet mantıklı ama benimkilerde mantıklı. Kart çıkmadan sadece boş konuşuruzTartışabiliriz.
Bi kart çıksın yeter Bi salın la. Dolar oynak karı gibi siz ne kadar net konuşuyonuz öyle. Konsol gibi %50 donanım vergisi gelirse ne yapacak bu adam.