🔥İndirim İntel Core İ5-10600KF 1800 TL !

KeReM 1963

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
8,759
Ryzen 5 3600 yerine tercih edilmesi çok daha mantıklı olur R5 3600 ün içinden geçer

Bilmeyenler varsa diye K ve F nin ne anlama geldiğinide yazıyorum

K = Oc yapılabilir anlamına geliyor ama bunun için Z Serisi bi anakart almanız gerekiyor
F = İçinde dahili bir gpu nun bulunmadığını belirtiyor yani görüntü almak için ekran kartı almak zorundasınız

Geçen Hafta 1975 TL di yani yaklaşık 175 liralik bi indirim söz konusu

Son düzenleme:
Ryzen 5 3600 yerine tercih edilmesi çok daha mantıklı olur R5 3600 ün içinden geçer

Bilmeyenler varsa diye K ve F nin ne anlama geldiğinide yazıyorum

K = Oc yapılabilir anlamına geliyor ama bunun için Z Serisi bi anakart almanız gerekiyor
F = İçinde dahili bir gpu nun bulunmadığını belirtiyor yani görüntü almak için ekran kartı almak zorundasınız
İyiymiş ama F olması iyi olmamış alanlar ekran kartı masrafına girmek zorunda kalacak.

Keşke ekran kartı piyasası da böyle bir düşüş yaşasa....
İşlemcideki düşüşü de ekran kartlarının olmamasına bağlıyorum. İşlemciye talep azaldı bence ekran kartı sorunlarından dolayı.

İşlemcideki düşüşü de ekran kartlarının olmamasına bağlıyorum. İşlemciye talep azaldı bence ekran kartı sorunlarından dolayı.
İntel işlemcilerin düşüşü yeni işlemcilerin çıkması bence. Yoksa amd işlemciler yükselişte. 2-3 ay önce 5600x 2400 tl ydi şimdi 3k yı geçti.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,158,081
Üyeler
183,945
Son üye
OKAN OĞUZ
Geri