🔥İndirim Intel Core i5-12600K 5.679,33 ₺

yaw alınır mı onu düşünüyorum 12600 var 4.5 a tertemiz garantili 1 aylık 12600k için değer mi aradaki fark acaba

Tam olarak aynı şeye bakıyordum ben de. 12600kf almayı düşünüyordum, kf ile k’nın farkı nedir, internette pek bir fark göremedim ben. Çok kararsızım fikri olan var mı? Video edit için alıyorum işlemciyi

Tam olarak aynı şeye bakıyordum ben de. 12600kf almayı düşünüyordum, kf ile k’nın farkı nedir, internette pek bir fark göremedim ben. Çok kararsızım fikri olan var mı? Video edit için alıyorum işlemciyi
kf grafik işlemcisi olmayan k grafik işlemcili olan

Tek fark bu mu hocam performans açısından başka bir farkı yok değil mi, ben göremedim çünkü. Oc açısından falan da bir farkları yok sanırım
ikiside aynı işlemci aynı performansa sahip kfler daha ucuzdur grafik işlemcisi olmadığı için

12600 normal ile k serisi arasındaki fiyat farkına değer mi? bu arada 12600 ü 4.5 a alcam

12600 normal ile k serisi arasındaki fiyat farkına değer mi? bu arada 12600 ü 4.5 a alcam
oc yapılıyor işte ihtiyacın yoksa render almıyorsan bence gerek yok ve anakartının da destekliyor olması gerek

oc yapılıyor işte ihtiyacın yoksa render almıyorsan bence gerek yok ve anakartının da destekliyor olması gerek
anakart her türlü k da alsam düz 12600 de alsam gıgabyte b660 gaming x alcam oc ile işimde yok ama değerse zorlıcam kendimi ama gerek yok gibi

Geri